Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucky Luke dostal příkaz, aby udělal pořádek ve svém rodném Daisy Townu. Městečku momentálně vládne banda desperátů, jako je Billy Kid, Calamity Jane a Jesse James. Lucky Luke zatím nikoho nezabil, ale spravedlnost asi nezjedná, aniž by dal někomu okusit olova... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zhruba do poloviny je to klasický komiksový Lucky Luke se vším všudy převedený do hraného filmu a je radost se na to dívat. Nejen díky přesnému Jeanu Dujardinovi a množství vtipů, ale také díky krásné výpravě a režii, která si krásně hraje s každým záběrem. Jenže pak Luke pověsí kolt na hřebík a j(e)de to z kopce. S romantickou zápletkou přijde úplně jiný druh humoru, najednou se to vleče a až závěr ten dojem zase trochu napraví. Je to škoda, protože mít celý film úroveň první půle, mohl se vyrovnat druhému hranému Asterixovi a dost možná mohl směle konkurovat i Limonádovému Joeovi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €27miliónovTržby Celosvetovo $17,853,000║ ťažko povedať pre akú cieľovú skupinu to bolo zamerané, lebo čo sa réžie týka je to guláš všetkého, absolútne nevývažené, čo sa technickej stránky týka je tam cítiť ten slušný rozpočet, sú tam nejaké vizuálne vychytávky len škoda že nie fungujúce pre ten rozpačitý dej, sklamanie /40%/ ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke, komediální "western" na motivy slavné řady komiksů Reného Goscinnyho. V tomto moderním pojetí se hlavní hrdina, který střílí rychleji než vlastní stín a nikdy nikoho nezabije, protože se nedokáže přenést přes smrt svých rodičů, vrací do svého rodného města Daisy Townu, na pověření prezidenta Winstona ho má vyčistit od gangsterů, aby tudy mohla vést železniční trať. Do cesty se mu tentokrát nepletou bratři Daltonové, ale Billy the Kid, Jesse James a Calamity Jane. Celý film je ale poněkud mdlý... přestřelky jsou docela zábavné, stejně jako mluvící kůň, ale nějak mě to nechytlo. ()

burton odpad!

všechny recenze uživatele

Začínalo to tak pěkně. Luke se obléká, zapíná manžety, zasunuje náboje do opasku, který si předtím utáhl na sexy nebesky modrých džínách a pak otočí kolečkem ostruhy na kovbojské botě a kamera sjíždí znovu jeho kráčející štíhlou postavu. No a tady bych to zabalila a dala závěrečné titulky a byl by konec a bylo by to nevtipnější na světě. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zaujímavých náhodných objavov pri nočnom prepínaní, ktorý by som inak možno nikdy neuvidel.. Jediné, čo mi bolo jasné, že takýto úlet museli stvoriť jedine Francúzi, a bez akejkoľvek znalosti o jeho pôvode som hneď myslel na Asterixa. Veľmi ľutujem, že som naň nenarazil zhúlený aspoň spolovice tak, ako tvorcovia keď ho vymýšľali a minimálne niektorí predstavitelia, keď ho hrali... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Na budově Western Union v Daisy Town je napsáno jméno režiséra - James Huth. (ČSFD)
  • Billy the Kid má na zádech napsáno: "Wanted 5000 $". (ČSFD)
  • Na zdi v Cooperově vile jsou Morrisovy náčrtky z prvních komiksů. (ČSFD)

Reklama

Reklama