Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Louis a jeho táta jsou na cestě domů. Louisuv táta býval jedním z nejlepších klaunů, což ale neznamená, že vždy dokáže rozesmát i Louise. Občas je až příšerně potrhlý a dobírá si lidi, kteří si to nezaslouží. A Louisovi to rozhodně vtipné nepřipadá... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Zazie 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora poněkud kecá. Je to normální roadmovie o tátovi a synovi, kteří jedou spolu. Nic víc a nic míň. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

K tomuto snímku nemám ani moc co říct, pro mě akorát jedna velká nuda, která se zachránila pár minut před koncem. Jinak bych si z této Road movie opravdu nic nevzala. ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

Smutná road movie s jedním téměř zlomeným a jedním zmateným srdcem, trochou naděje a s permanentně nasazeným imaginárním červeným nosem, chvílemi i bez. Těžké, hořce humorné sbližování se zbylým synem. Opičky na něj, na okolí, opičky i dovnitř sebe sama, do své úzkostí sevřené duše. "Ostatně, já myslím, že děti berou smrt mnohem lépe, než my, dospělí..." řekl ten nejsmutnější klaun, jakého jsem kdy v životě poznal. V závěru tichá a nenápadná, ale o to silněji působící katarze. "Tati, chceš slyšet příběh o jednom malém chlapci?" ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama