Reklama

Reklama

Mňam aneb Prima vařečka

(pořad)
  • Česko Tescoma prima vařečka (více)

Obsahy(1)

Pro labužníky, gurmány, ctitele kuchyní různých národů, ale i pro ty z vás, kterým působí obtíže vymýšlení stále nových a nových jídel, je tu DVD plné dobrot a kuchařského umění. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná a nekoukatelná sračka, oba moderátory (no ono jich tam bylo víc) bych poslal na povinnou odtučnovací kůru:-) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod, proč kritizovat pořad o vaření. Pro milovníky kuchyně je to přece super..neobjektivní hodnocení, ale dávám jednu hvězdu, protože "takové věci" by v telce určitě měly být. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád relácie o varení. Je to ten najúbohejší televízny formát. No a pána Martina Zounara nemôžem ani len cítiť. Otrasný herec. Odporný chlap. Je mi protivná jeho reč, mimika, pohyby, prejav... a aj tá hnusná jazva na jeho masnom, vyškerenom ksichte. Keď ho vidím, tak sa mi obracia žalúdok. Takže ako moderátor kuchárskej show je pre mňa absolutne neakceptovateľný. Mojmír Maděrič, ktorý ho v tomto projekte alternoval, je na tom iba o máličko lepšie. Fujtajbl, celé je to odpad! ()

Véča odpad!

všechny recenze uživatele

Pure 90's gastro - pan Mirek: "Uděláme si omáčku kvatro formádži. Na pánvi si rozehřejeme eidam s nivou, zasypeme parmezánem a protože nemáme čtvrtý sýr, tak nahradíme máslem..." ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zounar a Maděrič. Tohle je pro mě nejděsivější horor všech dob. Pitvání šestiměsíčních neviňátek pomocí nebozezu a otvíráku na cabernet, tvorba fakulí z psíků prostřednictvím zápalek a ředidla, vlastně i dokumentární záběry z utržení mého menisku mi nemohou způsobit větší třas, než jeden úlisný Zounarův držkoškleb. Je úplně jedno, co v tomto pořadu konají. Jestli vaří, sází karfiól nebo otloukají hlavou omítku, vždy to přejde v akutní žaludeční problémek. Váš poblijón. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Vařečka byla je a bude ten nejútrpnější mučící nástroj, moje zadnice by mohla v minulosti vyprávět. A tenhle pořad byl, je a bude ta nejútrpnější cooking-show na české TV...nevím, jestli jsem sám, ale pořady na Primě mi většinou vůbec nic neříkají. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když je někdo při těle, hned jde moderovat pořad o jídle a vaření. Zounar, Kopál, Maděrič se střídali jak na běžícím páse a nejspíš v zákulisí jeden na druhého žalovali, aby se pak navzájem vyštípali a mohli moderovat pořad v ubohých kulisách tv Prima. To jim šlo vážně o to zviditelnit se u hrnců a pánví a propagovat kuchařku z teleshoppingu?! Každému jest, co si zaslouží, ale studovat herectví, a pak se zapíchnout v omamných parách kuchyně, je naprostá degradace uměleckých vloh. Já bych si jídlo z tohoto pořadu neuvařil. Vzpomněl bych si, jak ti tři tam trapnili a dělali, že je to baví. Kopál, ale občas měl trochu otrávený výraz, Maděrič zřejmě věděl, v jaké hovadině účinkuje a Zounar ztratil dávno soudnost, protože o pár let později vlezl do "Ordinace v modrooranžovošedém sklepě", kde si zahrál záporáka ze všech nejzáporovatějších záporáků, a to takovým způsobem, že o tom nadšeně mluvil nejméně dva roky, i když to už nikoho nezajímalo. 0% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pořad hlavně pro ženy, aby byly v domácnosti užitečné. Mají-li blízké, tak aby ukuchtily i něco nového. Kladně partnera překvapovaly. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že co se pořadů o vaření týče, tak tenhle patřil mezi ty nejslabší. Objevilo se tu sice pár zajímavých receptů, ale jako celek to bylo vcelku o ničem. Zvlášť když Zounara ještě snesu jako herce, ale u plotny už to prostě nebylo ono. Každopádně se společně s Mojmírem alespoň pořádně nažrali za kamerou… ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Minimálně jednu hvězdu navíc dávám za účast mé dobré kamarádky(účast byla nucená školou:D) a dokonce i nakonec vyhrála ten lepší hrnec(ze kterého velmi chutná)=-D. Další hvězdy za zajímavý(sice převzaný) nápad a za spoustu inspirace, hned několik jídel jsme doma zkoušeli dělat a také za to, že na rozdíl od zahraničních pořadů tohoto typu, jsou ty recepty(suroviny) pro normálního člověka dostupné. Prostě absolutní průměr a moderátory nehodnotím:) ()

Reklama

Reklama