Reklama

Reklama

Mňam aneb Prima vařečka

(pořad)
  • Česko Tescoma prima vařečka (více)

Obsahy(1)

Pro labužníky, gurmány, ctitele kuchyní různých národů, ale i pro ty z vás, kterým působí obtíže vymýšlení stále nových a nových jídel, je tu DVD plné dobrot a kuchařského umění. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že co se pořadů o vaření týče, tak tenhle patřil mezi ty nejslabší. Objevilo se tu sice pár zajímavých receptů, ale jako celek to bylo vcelku o ničem. Zvlášť když Zounara ještě snesu jako herce, ale u plotny už to prostě nebylo ono. Každopádně se společně s Mojmírem alespoň pořádně nažrali za kamerou… ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád relácie o varení. Je to ten najúbohejší televízny formát. No a pána Martina Zounara nemôžem ani len cítiť. Otrasný herec. Odporný chlap. Je mi protivná jeho reč, mimika, pohyby, prejav... a aj tá hnusná jazva na jeho masnom, vyškerenom ksichte. Keď ho vidím, tak sa mi obracia žalúdok. Takže ako moderátor kuchárskej show je pre mňa absolutne neakceptovateľný. Mojmír Maděrič, ktorý ho v tomto projekte alternoval, je na tom iba o máličko lepšie. Fujtajbl, celé je to odpad! ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když je někdo při těle, hned jde moderovat pořad o jídle a vaření. Zounar, Kopál, Maděrič se střídali jak na běžícím páse a nejspíš v zákulisí jeden na druhého žalovali, aby se pak navzájem vyštípali a mohli moderovat pořad v ubohých kulisách tv Prima. To jim šlo vážně o to zviditelnit se u hrnců a pánví a propagovat kuchařku z teleshoppingu?! Každému jest, co si zaslouží, ale studovat herectví, a pak se zapíchnout v omamných parách kuchyně, je naprostá degradace uměleckých vloh. Já bych si jídlo z tohoto pořadu neuvařil. Vzpomněl bych si, jak ti tři tam trapnili a dělali, že je to baví. Kopál, ale občas měl trochu otrávený výraz, Maděrič zřejmě věděl, v jaké hovadině účinkuje a Zounar ztratil dávno soudnost, protože o pár let později vlezl do "Ordinace v modrooranžovošedém sklepě", kde si zahrál záporáka ze všech nejzáporovatějších záporáků, a to takovým způsobem, že o tom nadšeně mluvil nejméně dva roky, i když to už nikoho nezajímalo. 0% ()

crackonosh odpad!

všechny recenze uživatele

Pozvali jsme si do televize zpěváka, který byl na dovolené v Honolulu, aby nám ukázal, jak se dělá světová kuchyně. A jen tak mimochodem tady máme soutěž mezi dvěma tvořílky, co plní kuřecí prso tvarůžkem. Esence devadesátkových představ o gastronomii aneb Zvrácené televizní vaření v koncentrované podobě. ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Minimálně jednu hvězdu navíc dávám za účast mé dobré kamarádky(účast byla nucená školou:D) a dokonce i nakonec vyhrála ten lepší hrnec(ze kterého velmi chutná)=-D. Další hvězdy za zajímavý(sice převzaný) nápad a za spoustu inspirace, hned několik jídel jsme doma zkoušeli dělat a také za to, že na rozdíl od zahraničních pořadů tohoto typu, jsou ty recepty(suroviny) pro normálního člověka dostupné. Prostě absolutní průměr a moderátory nehodnotím:) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama