Moje falešná svatba (TV film)
My Fake Fiance
Moja falošná svadba
Romantický / Komedie
USA, 2009, 84 min
Jennifer se ocitá v tísni, když stěhovací vůz naplněný všemi jejími věcmi zmizí. A tak se rozhodne požádat o pomoc Vince, hazardního hráče s dluhy. Přes jejich vzájemné nesympatie se Jennifer a Vince rozhodnou vzít a rozdělit si tak svatební dary, které dostanou.(Ellise)
predators
Už předem je mi jasné, že tato komedie velký úspěch neudělá, ale... Dříve, než začnete hanit to, co jste právě viděli, řekněte si na rovinu, jestli jste se opravdu nebavili. Protože i přes ty růžové brýle se nejednalo o nic trapného, by naopak, jde o svěží večerní podívanou. 68%(15.2.2011)
SexyAjinka
odpad!Blbý, nudný... viděla jsem jen kousek a to ještě jako kulisu u úklidu, ale úplně mě to odrovnalo. Nejvíc jsem koukala na Melissu jaká se z ní stala tlustá tetka.. No každý je nějaký - beru, ale když se chce tímhle řemeslem živit, tak by na sobě měla pracovat. Jinak je to nevysílatelné..(28.5.2011)
rikitiki
Když chcete strávit večer s obrazovkou, na které běží nijak převratná, ale zároveň neurážející kulisa, tak proč si nedát tuhle předvídatelnou limonádu?(13.10.2012)
Ellise
Musí se to brát jako televizní film který má pobavit, nic víc, nic míň. A z tohohle pohledu to pro mě nebyl nějaký propadák.(5.8.2010)
Elyssea
Nijak špatné, dokonce jsem se i zasmála. V rámci žánru jde o lepší sobotní podívanou.(28.5.2011)
sahe
Bych řekla na odpočinkový den, kde se nemusí přemýšlet a klidně se i pousmát, je to dělané. Nečekejte od toho nic navíc.(28.5.2011)
Kity162
Další romantická komedie... Na nedělní odpoledne je to skvělý film, moc nepřemýšlíte a chvílema se zasmějete :)(28.5.2011)
Elleannie
Velmi příjemná komedie vhodná na oddechový čas. Dobře jsem se bavila, bylo to vtipné, mělo to tu správnou dávku vážnosti, a herci k sobě dobře pasovali.(31.5.2011)
beyli
Od tohoto filmu jsem si moc neslibovala, ale nakonec mě velice příjemně překvapil a dokonce i pobavil. Je to taková normální romantická komedie.(18.1.2012)
Enelya
Sice velmi předvídatelné, ale milé a zábavné,ideální odpočinkový film:-)65%(28.5.2011)
enter.
Chtěla to vidět moje přítelkyně, tak jsme se na to prostě podívali. Nic úžasného jsem od toho nečekal, ale docela jsem se dobře pobavil a příjemně si odpočinul. Romantická komedie na klidný večer. :-)(13.10.2012)
Zapinka
Naprosto zbytečný film! když se nudíte, nemáte co dělat a nemáte po ruce žádný jiný film tak tenhle vás zabaví, ale to je tak všechno. Melissu jako herečku opravdu nemám moc ráda a strašně mě v tom filmu rušila, Na opad bych tento film nedala, protože jak už jsem řikala, když chcete ztratit čas tak s tímhe ho skvěle ztratíte!(2.6.2011)
Bblondie
Víc, než jsem od televizního romanťáku čekala....jasně, je to předvídatelné, bez zápletky, ale je to milé na vyplnění deštivého večera, když se potřebujete odreagovat ... čtvrtá hvězda je za Melissu, kterou mám jako jednu z mála televizních hereček hodně ráda(6.6.2011)
dvojana
Konec známe, ale průběh je neuvěřitelně vtipný :)(12.10.2012)
andrew88
Je sice jasné jak tato komedie skončí, ale má takový příjemný nádech něčeho spolu se skvělou Melissou. Její přítel se od minulé komedie také změnil...a k lepšímu. Pokud jste romanticky založení, tak doporučuju...určitě lepší než zabíjet čas u Stmívání, kde se slibovaná romantika nevyskytuje vůbec nikde.(30.12.2011)