Reklama

Reklama

Jennifer se stěhuje do nového domu a někdo ukradne stěhovací vůz i s jejími věcmi. Co teď? Nemá už peníze, za které by pořídila nové vybavení. Také dostala pozvánku na svatbu své kamarádky a odchází tam s velkým despektem. Pozná tam Vince, hazardního hráče s obrovskými dluhy. Oba žasnou nad tím, kolik darů a peněz svatebčané dostali. Jennifer dostane nápad a vybídne Vince, aby uspořádali falešnou svatbu. Jennifer dostane dary a vybaví svůj byt, Vince peníze, aby mohl zaplatit své dluhy. Dvojice ale musí vymyslet, proč se berou tak narychlo. Jennifer bere Vince do rodného domu. Rodiče dívky, kteří už ani nedoufali, že se jejich starší dcera někdy vdá, jsou z té zprávy tak nadšení, že jim nabídnou svatbu zaplatit. Jennifer to odmítá, ale Vince souhlasí a rodičům téměř v slzách děkuje. Jak to nakonec dopadne? (TV Nova)

(více)

Recenze (38)

Zapinka 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film! když se nudíte, nemáte co dělat a nemáte po ruce žádný jiný film tak tenhle vás zabaví, ale to je tak všechno. Melissu jako herečku opravdu nemám moc ráda a strašně mě v tom filmu rušila, Na opad bych tento film nedala, protože jak už jsem řikala, když chcete ztratit čas tak s tímhe ho skvěle ztratíte! ()

Mery235 

všechny recenze uživatele

..tak hej, je to dost po pazi film, no ti dvaja maju tak skvelu chemiu a tak paradne vedia hrat a tak im to islo, ze nemozem dat nizsie hodnotenie.. film som mala odporucany kamosom ako taku oddychovku na vecer... a tak som si to uzila, zasmiala sa a vychutnala si pekne herecke vykony, hlasky, scenky a to vsetko v jednom pohodovom filmiku... som spokojna, kludne si to pozriem aj znova.. a 54% sa mi zda fakt malo... :P ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Popravde som od toho čakal prinajlepšom dvojhviezdičkovú blbinu na jedno pozretie s kráskou Melissa Joan Hartovou. Ale pritom to je na TV film neskutočne vtipné. Ústredný nápad celkom originálny. Chémia medzi Melissou a Joeym funguje dokonale. Dokonca aj priblblé postavy úžerníkov mi pripadali zábavné. K tomu to má tak svižné tempo až mi na konci bolo ľúto, že to tak rýchlo ubehlo. Bavilo ma to a určite si to ešte niekedy pozriem. Zatiaľ dávam spokojných 7/10. Aj CZ dabing sa vydaril. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Je sice jasné jak tato komedie skončí, ale má takový příjemný nádech něčeho spolu se skvělou Melissou. Její přítel se od minulé komedie také změnil...a k lepšímu. Pokud jste romanticky založení, tak doporučuju...určitě lepší než zabíjet čas u Stmívání, kde se slibovaná romantika nevyskytuje vůbec nikde. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se, dala bych dokonce o jednu hvězdičku víc, ale co vysloveně nesnáším, jsou ty pořád stejně stupidní scény při vybírání a zkoušení šatů, s jakýmsi improvizovaným tancem a šaškováním, když se odněkud najednou začne ozývat hudba. Z dívky vybírající si šaty se náhle stane úplná debilka, z přihlížejících taktéž, nehledě k tomu, že to je tolikrát opakovaný motiv, že už mívám v podobných momentech chuť to celé vypnout. Nechápu autory, proč to pořád dokola opakují a "opisují" od sebe, za mě to mělo půvab snad jedině v Pretty Woman. Tady ale tou jedinou kratičkou scénkou při zkoušení svatebních šatů spadla úroveň filmu zbytečně dolů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama