Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Režisér je patlal, to už ale všichni víme. Gore bylo celkem slušný, ale tak vražedně nudný horor, jsem v životě neviděl. Navíc s totálně debilním koncem. A s tím šíleným tlakem na oběti jak Flipnic píše na mne nijak nepůsobil. To si raději pustím geniální Funny Games, kde ani krev nepotřebují a budu to prožívat i já. Tohle už nikdy. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Proboha jakej teror nebo horor? Od začátku tady všichni chtěj umřít a podle toho se taky chovaj; tomu se neříká teror, nýbrž plnění přání. Nechci po filmech aby měly červenej diplom z Harvardu, ale je dobrý vědět aspoň to, jaký se ve slově logyka píše i. Každopádně po tomhle kolotoči 100+1 nejdebilnějšího chování filmovejch postav bude každý další vymejšlení gratulace ke Dni matek procházka růžovým sadem. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec!!!!! Na Amíky fakt super!!! Film nehraje na gore, krev a znásilňovačky. Ale na šílenej psychickej tlak na oběti, který nemají skoro celou stopáž filmu žádnou šanci, psychickou manipulaci, naprostou nepředvídatelnost a šílený násilí, kdy se tam po baráku řežou všichni hlava nehlava vším, co je po ruce. Obě strany padají jak mouchy po dešti, člověk vůbec netuší, kdo přežije a kdo ne. Parááda!! Excelentní explo-thriller!! Perfektní herecký výkony, úžasný hudební doprovod!! S původní "Troma-verzí" (1980) to moc společného samozřejmě nemá.... ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto mišmaše mé sympatie neochvějně patří nadále originálu. A irituje mě, že se opět po provalení Bousman uchýlil do defenzívy s prohlášením, že jeho Den matek není spojen s tromáckým entertainmentem žádnou pupeční šňůrou, ale má s jeho slavným osmdesátkovým trashem „pouze a jenom“ totožný název. Hm, tvůrce je sobecký direktor s hovnooriginální produkcí založenou na parazitování na úspěšných snímcích a hamouní nad výdělky. Chvíli byl klid. Byl permanentně vyvalen na otomanu, rád zíval a dlouho chtěl spát, jenže prachy došly a tak musel z gauče vstát. Udělal to asi takhle: před první klapkou sezval své kumpány do archiválií béčkových dřistů, uspořádal jim bujarou pitku a přesvědčil je, že další kousek bude myšlen opravdu "smrtelně" vážně. Výsledek je, světe div se, opět mizerný. V první čtvrtce (do příchodu mámy) jsem sledoval otravné přehrávání herců utlačovatelů (vraj terror, hovno!), ba co hůř; ihned po matčiným vstupu na ekran začalo hrozné inferno trapáren. Tohle že mělo být sociopatické psycho s matkou u kormidla? Ale dejte pokoj. Nechce se mi věřit, že tohle spolklo i místní hororové osazenstvo československé filmové databáze .. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento rok je asi najkvalitnejší na dobré horory, len dúfam, že nepredbieham. Nevidel som pôvodnú verziu, ale podľa toho čo som čítal, s týmto filmom najskôr veľmi nesúvisí. Spočiatku mi to ani nepripadalo ako horor, skôr ako klasický rukojemnícky thriller. Skupinka hľadaných gangstrov si to namieri do domčeka plného mladých, ale tá ozajstná párty sa začne, až keď privolajú svoju psycho mamču. Tá mi v podaní Rebeccy celkom sadla, aj keď najväčší priestor dostala až ku koncu. Prelínajú sa tu rôzne žánre, z rukojemníckeho thrilleru sa nám to zmení na psycho (pobavila scénka, keď sa mamička rozhodla, že svojmu synáčikovi pomôže prísť o panictvo), a napokon sa nám to prehupne na pekne krvavé jatky. Najväčšou výhodou je veľký počet postáv, z čoho nám logicky vyplýva hojný počet mŕtvol. Dokonca nechýba nejaké to mučeníčko. Film trvá 112 minút, takže stopáž je dosť prehnaná, ale normálne by som to nemal problém pozerať ďalšiu hodinu. Čo sa týka záveru, nebudem spoilerovať, ale predpokladám, že tam asi zopár ľudí spokojných nebude. Tak či onak, po tohtoročných prekvapeniach (Primal, Insidious, I Spit on Your Grave) nám pribudol do zbierky ďalší klenot. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal vo Winnipegu (Manitoba, Kanada) len 27 dní. (Arsenal83)
  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)

Reklama

Reklama