Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (267)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Je to asi pěkně šílený, ale tu hvězdičku dám z jednoho prostého důvodu. U filmu jsem se smál, a tak byl žánr komedie zčásti splněn. Je však nutno dodat za jakých okolností, protože bych byl blázen, kdybych se smál vážně. Není totiž lepší nápad si pustit Herkula bez 3D brýlí o půl třetí ráno se skupinkou zhruba 10 lidí. Ze začátku se na vás sice zjeví špatné efekty (na které by byly 3D brýle sebevražda, a které půlku osazenstva v takovou noční dobu zaručeně uspí) a zhruba půlku stopáže si říkáte co jste to kurva pustili, ale když vás v půlce chytne největší únava a řeknete si, že by byla škoda to už nedokoukat, tak se rozhodnete pro udržení pozornosti Herkula parodovat. A ono to nebylo vůbec špatné! Když pomyslíte, že Herkulův meč je vlastně obří oboustranný robertek, o který se všichni hádají, tak je chování postav, efektů a všeho okolo celkem vtipné. Takže asi tak za tu jednu. Zas bych byl sadista, kdybych dal 2*, ale aspoň jde vidět, že i u nejhoršího filmu na csfd se jde nezabít. ()

Jana548 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkoukla jsem 30minut. 30minut=1800sekund. Mých 1800sekund za tohle. A proč? Pro nic! To to jako má být, občas se sice zasmějete ale jak tohle může být ve 3D. Škoda 3D na tohle. Fakt je to celkem hovadina a to jsem myslela že žádný film až tak hrozný není :)). Český dabing tomu vůbec ale vůbec nepomáhá :D. ()

Reklama

Eterninox odpad!

všechny recenze uživatele

Potom, co se Hoganův Zeus objevil v záchodové míse, mi došly síly. Suveréně nejhorší do kin distribuovaný (a pravděpodobně i jakýkoliv jiný) film, co jsem kdy měl tu smůlu vidět. Mladý Sandrak by měl přestat děsit filmové diváky a zjednat si dlouhodobou lékařskou pomoc, dokud ho ty steroidy ještě nezabily. 0% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mi nedala - trailer byl příšerný naprosto nepředstavitelným způsobem. Nyní můžu s čistým svědomím říci, že pokud by někdo ve svých dětech chtěl úmyslně vyvolat trvalou demenci, Herkules 3D nemusí být úplně marným nástrojem. Vrhací disk explodující na kousky po nárazu do DRÁTĚNÉHO plotu je tady tím nejméně nápadným prvkem. Vždyť ty kousky jsou přeci tři dé!!! Nutno podotknout, že zelenočervený 3D efekt tu hraje roli jen v několika (podobně dementních) scénách. Rozmluva Herkulese se Zeusem skrze záchodovou mísu je nezapomenutelná, stejně jako závěrečný běžecký závod. Triky, připomínající PC hry ze začátku milénia, dosahují největší dráždivosti při souboji Marduka se Zeusem. Ještě musím zmínit kameramana, jehož jediným předchozím počinem bylo pravděpodobně home video z dovolené, takže obraz filmu připomíná nejvíce druhořadé péčko. Ostatně při pohledu na herce permanentně čekáte, kdy si to konečně někdo s někým rozdá. Šokující porce kreténismu. ()

Shakaar

všechny recenze uživatele

K filmu přicházím s tím že nikdy nemůže být tak špatný jak ho všichni popisují. Pokud ano, koleduje si o to a zároveň doufám že po skončení film bude mít nějakou kvalitu. Tento film evidentně natáčeli amatéři, to jsem postřehl při shlédnutí traileru, což mě překvapilo že něco takového jde do kin. Nicméně mě žádná z těchto věcí neopravňuje dávat filmu odpad. Na imdb to má 2,4/10 což znační opravdu velký podprůměr a při kvalitě bych doporučil autorům aby promítání nedělali veřejně, ale spíše na nějakých nezávislých festivalech v sekci vlastní tvorba. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama