Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Je to šílená blbost,ale odpad nedám z jednoho prostého důvodu a to je,že mě ten film nenasíral tolik jako ostatní ,kterým jsem dal odpad a nebo jsem je třeba ani nedokoukal.Tady jsem se občas i zasmál,ale pouze tomu jaká je to blbost,takže vám asi i tak poradím aby jste se nato ze zvědavosti nedívali opravdu o nic nepřijdete :D :D...10 % ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Strašně jednoduchý, na tom si mohli dát zaležet. Místy jsem se zasmál, ale spíš to působí špatně a trapně. Nechápu, jak jim tohle mohlo připadat normální. 3D efekty působí hodně vnuceně do scén. Dabing je fakt špatněj, zvlášť u šikanátorů :D. Na 2 minuty jsem usnul, a pak mi to přišlo takový zmatený. VYHODNOCENÍ: TOHLE OPRAVDU NENÍ NEJHORŠÍ FILM ()

Reklama

danco123 odpad!

všechny recenze uživatele

Hogan mal asi zlý deň, keď sa rozhodol, že príjme ponuku hrať v takomto "nepodarku". Neviem či tvorcovia a scenáristi filmu verili, že nadviažu na úspech seriálu Herkules, ale asi boli moc optimistický, pretože toto je asi najväčší odpad na ČSFD. Radšej by som sa šiel umývať riady, ako vidieť toto znova. ()

Oralfabet odpad!

všechny recenze uživatele

Musel jsem zjistit, jaký je 1. nejhorší film podle csfd. No... Nic hezkýho to nebylo. Neviděl jsem z toho víc, než dvacet minut (pak se to celý nějak posralo a vyplo a já necítil potřebu zjišťovat, kde byla chyba, popřípadě stahovat znova), ale myslím, že to stačilo. Český dabing jako vždy pozvedá zážitek na úplně novou úroveň. Stejně tak jakékoli omamné látky a parta přátel, co mají taky slabost pro podobná veledíla. ()

Eterninox odpad!

všechny recenze uživatele

Potom, co se Hoganův Zeus objevil v záchodové míse, mi došly síly. Suveréně nejhorší do kin distribuovaný (a pravděpodobně i jakýkoliv jiný) film, co jsem kdy měl tu smůlu vidět. Mladý Sandrak by měl přestat děsit filmové diváky a zjednat si dlouhodobou lékařskou pomoc, dokud ho ty steroidy ještě nezabily. 0% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama