Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (267)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Nervy drásající bitva nejvyššího boha Řeků Dia s nejvšším bohem Akkadů Mardukem se odehrává na pozadí citlivého komorního příběhu malého chlapce, jenž se ocitl v neznámém prostředí a musí překonat sám sebe. Originální pohled na řeckou mytologii skloubený s každodenními životy běžných amerických středoškoláků nabízí unikátní zážitek, jenž nelze zapomenout. Bohužel jsem samým natěšením nevydržel počkat až do kina a (celý!!!) film zhlédnul v dostupném DVDRipu. Tematicky podobný Souboj Titánů to letos v dubnu bude mít každopádně velmi těžké. A teď vážně, Little Hercules je s velkou pravděpodobností tím nejhorším snímkem, který se kdy objevil v české kinodistribuci, a současně nejspíš i nejhorším snímkem, který se kdy ocitl v jakékoli jiné kinodistribuci. Proto jsem si jej vlastně sehnal. Guilty pleasure potenciál je ovšem tak ohromný, že jsem vážně uvažoval o jedné hvězdičce, nakonec mi ale bylo líto narušovat ten zcela černý sloupec napravo. Vzhledem k tomu, že se čas od času setkávám s amatérskou bezrozpočtovou hororovou tvorbou, nebyl pro mne Hercules 3D takovým šokem, jakým musí být pro většinu ostatních uživatelů. Těm bych návštěvu kina snad i doporučil, neboť další příležitost vidět něco doposavad absolutně neznámého na velkém plátně se asi hned tak znova nenaskytne. To zas jednou budou na českých filmových serverech vtipné recenze, už se na ně těším... :-D ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já čekala kolosááááální sračku a ono to bylo jen lehce debilní :-D Ale že se tohle dostalo do kin to mi rozum nebere :-D AKTUALIZACE : Bylo mi řečeno respektive napsáno, že jsem odflákla koment. Jelikož mě nesmírně mrzí, že jsem zklamala svou fanouškovskou základnu, rozhodla jsem se to napravit a přidat několik řádků k tomuto filmu, aby bylo vše v pořádku. Chvilku jsem dumala, u běžího porna, co bych k tomuto filmu dopsala, ale zrak mi pořád pošilhával na to péčko a v tom se to stalo !!! Cuklo mi ve voku!!! Takže nejen, že je mám šikmé, ale navíc teď tvrdě šilhám a vypadám jako zhulenej chameleon a to jen proto, že jsem ve své neskonalé dobrotě chtěla koment vylepšit . Mrdám to a jestli se mi to voko nesrovná tak srovnám konkrétně jednoho z Vás (ty víííš koho myslím Proceso...ééé..ty víš) . ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně do nebe volající koncentrát špatnosti, demence, tvůrčí neschopnosti a guilty pleasure v té nejčistší možné formě, korunovaný nejhorším českým dabingem za hodně hodně hodně dlouhou dobu. Ten film je postavený na hlavu a smysl v něm nedává snad VŮBEC NIC (ať už technicky, nebo obsahově). Kameraman musel být buďto nedoceněný génius, nebo na drogách (popř. nedoceněný génius na drogách), protože herci v půlce záběrů prostě MAJÍ UŘÍZNUTÉ HLAVY! 3D efekt se plně projeví asi 4x, všechno na začátku a celý tenhle filmový omyl korunuje Hulk Hogan v záchodové míse! Aby bylo jasno, já v tom kině umřel. Akorát tomu doteďka odmítám uvěřit :))) Ale nestěžuju si. Dostal jsem PŘESNĚ TO, co jsem chtěl. P.S.: Malý Herkules mi neuvěřitelně připomíná současného přítele mé bejvalky. Enjoy, holka :) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, jak to asi bude špatné, když to má ubohé 4% hodnocení. A ano, je to děsný, ale až tak? Nemyslím si. Dám 3 jako průměr, hodnocení to sice nezlepší, ale bude se zde vyjímat. A proto také píšu komentář, aby se vidělo, kdo vybočuje z řady =D ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mi nedala - trailer byl příšerný naprosto nepředstavitelným způsobem. Nyní můžu s čistým svědomím říci, že pokud by někdo ve svých dětech chtěl úmyslně vyvolat trvalou demenci, Herkules 3D nemusí být úplně marným nástrojem. Vrhací disk explodující na kousky po nárazu do DRÁTĚNÉHO plotu je tady tím nejméně nápadným prvkem. Vždyť ty kousky jsou přeci tři dé!!! Nutno podotknout, že zelenočervený 3D efekt tu hraje roli jen v několika (podobně dementních) scénách. Rozmluva Herkulese se Zeusem skrze záchodovou mísu je nezapomenutelná, stejně jako závěrečný běžecký závod. Triky, připomínající PC hry ze začátku milénia, dosahují největší dráždivosti při souboji Marduka se Zeusem. Ještě musím zmínit kameramana, jehož jediným předchozím počinem bylo pravděpodobně home video z dovolené, takže obraz filmu připomíná nejvíce druhořadé péčko. Ostatně při pohledu na herce permanentně čekáte, kdy si to konečně někdo s někým rozdá. Šokující porce kreténismu. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 0/10 Efekty 0/10/// +ten jeden bod za zelenýho Hulka, pardon za Hogena, nejzábavnější na tomhle filmu je ten film sám o sobě -ale to že se bere vážně je smutné, Richard Sandrak právě získal titul největší slyzák v dětské roli, efekty jsou... pardon nejsou/// Jasně s Bollem to nemá nic společného. Nebo snad jen to, že tento večer patřil Uwemu a jeho filmům. Jako třešničku jsme si dali tento film, aby jsme po sléze zjistili že Boll není největší břidil na světě a že netočí ty nejhorší filmy. Na obhajobu tohoto filmu musím ale říct, že nás pět jak tam bylo a sedělo, popíjelo pivo a koukalo, tak jsme se u tohoto ehm zybtečného filmu bavili daleko víc, než u mnohým rádobyvtipných komedií. Těd ještě k postavě Hercula. Bylo mi asi 13 když jsem viděl seriál Hercules poprvé. O pár let později jsem procitnul a zjistit že Hercules není Hercules, ale že to je Sorbo. No a Sorbo je ....ehm po tomhle filmu bůh./// Celkem 5%/// PS: chce to potlesk za odvahu dát v jeden večer, takové čtyři unikáty. ()

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší film v tejto databáze dostál svojej povesti. Ale mám to aspoň za sebou, zvedavosť bola veľká. Ďakujem TV Narkóza, že vo svojom filmovom portfóliu má podobné kakačky, inak by som sa k tomu nedostal. Fakt len ťažko komentovateľné, najlepšie hneď zabudnúť. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to nejhorší film této databáze. Jen má smůlu, že zkurvil den velkému počtu diváků. Píčovina je to ovšem kolosální, o tom bez debat. Jediným světlým momentem tohoto omylu je ten tmavý retardovaný klučina, kterej je tak blbej, až je to občas vtipné. Jinak je to celé k poblití a vše je zde špatně. Doufám, že se těla režiséra i celého štábu už někde rozkládají. [2 %] ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já se fakt bavil. Sandrak je přece nehoráznej týpek ne? Do toho všeho Hulk Hogen, zábavná zápletka, že jsem chcal smíchy. ()

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl jsem poslechla Františka Fuku. Prozkoumala jsem 3D efekt ve 2D. Prožila jsem úchvatné epické dobrodružství. A stále jsem si říkala, jak by bylo krásné natočit si 3D domácí video, neboť kamera a herecké výkony byly na hranici home production. Speciální dík za Heru, díky ní se mi i Hulk Hogan zdál snesitelný. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože radši se utopím v konzervě od sardinek než tohle, jak mohli herci vůbec do něčeho takového jít. Tady se ve vzduchu šíři obrovská nákaza protože tohle nenapadne natočit ani normalního člověka. Nech je k tobě život milostný. ()

Reklama

Reklama