Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel, Eva a Honzík jedou na hory. Všichni jsou nadšení, ale jejich radost brzy zkazí přítomnost kolegy Hory. Mezi ním a Karlem se rozhoří otevřená hádka. K napětí přispěje i nepřízeň počasí. Přežijí všichni ve zdraví týdenní pobyt uvězněni v horské chalupě obklopené vánicí, když se navíc ztratí Honzík? Babi se v nemocnici zotavuje z vánočního infarktu. Seznámí se zde s pozorným vdovcem Františkem. Mají však vztahy v jejím věku ještě smysl? Jana nemá v práci klid, Věra se totiž dozvěděla o ní a o Radkovi a dělá problémy. Josef je stále na pochybách. Neví, jestli má uvěřit, že to s Radkem byl jen úlet. Jaké k němu měla Jana důvody, netuší. Odpustí jí a stráví doma Silvestra, jak si přeje celá rodina? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Njn ať žije chata na horách, Silvestr, vzplanutí a nevěra... Hodně věcí na 1 díl to se musí nechat... Mimochodem takové Silvestrovské oslavy si také pamatuji, vč těch konců 🤔🤔😀😀 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Benátkách nad Jizerou, na chatě Severák u Janova nad Nisou, Praze, Špindlerovým Mlýně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama