Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzka potká Tondu. Tonda Zuzku nepozná. S kým má tu čest, mu dojde až ve chvíli, kdy zahlédne nad postelí starý plakát jejich kapely z VŠ. Rychle vyklízí pole, Zuzka je zklamaná a naštvaná. Karel se nechá vyhecovat a chce všem dokázat, že má na to, aby běžel Velkou kunratickou. Málem však zkolabuje na trati... Jana si s Radkem ve své osamělosti porozumí a vypadá to, že se dají dohromady. Všechno ale převrátí naruby Věra, která přijde s tím, že s Radkem čeká dítě, a rozhodne si ho nechat... Radim a Milada rozvracejí dobré sousedské vztahy na chalupě u babi. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznejme si na rovinu, že Tonda Zuzku poznat nemohl. Vždyť ji hraje úplně jiná herečka, než když ji viděl naposledy. Co mě ale ještě víc zaujalo, byla Zuzky zběhlost a její schopnost jít rovnou na věc. Jinak se mi líbí herecké výkony Mahuleny Bočanové (i přes plochost jí ztvárněné postavy) a Veroniky Žilkové. Zápletkami kolem Věry a Zuzky nám pomalu pokračuje rozšiřování okruhu postav, které budeme sledovat po celý seriál. Nutno říci, že se to tvůrcům podařilo až do konce seriálu udržet v takových mezích, aby v tom divákovi nevznikal bordel. V každém díle mě potěší i nějaká ta detailní rekvizita, tentokrát to byla plechová krabička na čaj. Ještě před pár lety byla u nás doma u babi v kredenci. ()

Zajímavosti (3)

  • „II. pražské gymnázium“ je ve skutečnosti ZŠ Kladská na Vinohradech. (ladyViolet)
  • Natáčeno v Praze a obci Jestřebice. (M.B)
  • Ve 12. minutě se Zuzka a Milena po vyučování před školou představují a Milena vzápětí pronese: „Jsem ráda, že spolu sedíme.“ Je s podivem, že by se za celé dopoledne jedna druhé nepředstavily, když vedle sebe seděly. (ladyViolet)

Reklama

Reklama