Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honzík jede s kamarády Rosťou a Kubou na chmelovou brigádu. Lékař Evě při prohlídce oznámí, že je těhotná a že by v jejím věku mohlo být těhotenství velmi rizikové. Karel vyhraje na výherní vkladní knížku a v očekávání příchodu druhého potomka se rozhodne, že pro rodinu koupí auto. Babi zapomene na Velikonoce, protože jsou výjimečně o týden dřív než podle kalendáře. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno v Ratajích nad Sázavou, Jinonicích a Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Ve 22. minutě (Honzík s klukama v hospodě) zazní píseň „Duhová víla“ od Hany Zagorové a Petra Rezka. Ve 29. minutě (Honzík s klukama podruhé v hospodě) zazní písně „Líto, je mi líto“ a „Doktore, Au“ od Hany Zagorové. Ve 41. minutě (Honzík s klukama znovu v hospodě) zazní píseň „Oheň“ od Hany Zagorové. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Beatles“ od Karla Gotta. (JenYu)
  • Když Karel (Roman Vojtek) zatouží po autě a téměř si stříkne do šasí ze žluté Dacie, nevšimne si nestandartně nesedících předních dveří u řidiče. Je to známka špatně provedené opravy po nehodě (obrovská mezera mezi dveřmi a blatníkem, která má různou šířku). Navíc je vidět i puchýř v laku na prahu na straně řidiče. Zvláštní, že si těchto závad nevšiml ani Hora (Tomáš Töpfer). (pjotri)

Reklama

Reklama