Český lev 2006 (TV pořad)

Publicistický

Česko, 2007, 108 min

Petr Vachler

• AngelAngie

Atmosféra Českého lva pro mě zůstala asi někde skryta za obrazovkou mé TV neboť jinak si neumím vysvětlit, jak je možný, že to na mě působí tak stroze a snad žádný rok mě to nebavilo. Těžko říci, jestli je chyba na mém příjimači, ale asi si to raději budu myslet.(5.12.2009)

• LiVentura

Film dnes nemá kvalitní ocenění.!(16.2.2010)

• Aky

Oni jsou ti Lvi všichni téměř stejní - většinou především trapní.(8.10.2011)

• Endyis

Naprosto trapná pseudocena, jenž je smutným důkazem malého slabého rybníčku českých filmů, kde hraje významnou roli protekcionalismus...(8.12.2009)

• zdeny99

Ankety se těžce hodnotí. Nedají se hodnotit vysoce ani nízce a já sám se tohoto trendu držím. Nikdy je zřejmě neohodnotím vysoce ani nízce. Téměř vždy jsou si velice podobné a tahle podobnost z nich dělá průměrný pořad, ačkoliv se snaží přijít každý rok s něčím novým. Tím samozřejmě myslím uvádění pořadu, rozhovory, učinkující a předávání cen. Ohledně ovlivnění hodnocení daného pořadu na CSFD se samozřejmě nedá v žádném případě započítávat fakt, kdo vyhrál jakou kategorii. Tahle skutečnost musí zůstat nestrannou na těchto webových stránkách.(18.12.2010)