Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Stejně jako si Forrest Gump jednou řekl, že se proběhne a lidi ho následovali, tak i tenhle Matt si procestoval celý svět a každou ze svých návštěv zvěčnil skrze potrhlý taneček natočený na kameru. Občas se k němu přidalo pár lidí, někdy si s ním zatančila zatraceně velká kupa lidí a za doprovodu kýčovitého dojáku z tohoto projektu vznikl vcelku příjemný krátký film. Snad o tomhle Mattovi někdo natočí biografický biják a dílo bude dokonáno:). ()

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Úžasné video Matta Hardinga, který roztančil a vykouzlil úsměv na tváři mnoha lidem na naší planetě. Malý akt odvahy, nevázanosti a co to dokáže s lidmi udělat, za tuto aktivitu a odhodlání dělat lidem radost se mu ze srdce klaním a smekám. Pro někoho možná hloupost, či maličkost, pro mne však ukázka velkého srdce a dobroty - takový lidé by měli jít příkladem všem ... 100% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Za zvuků skladby Praan od Garryho Schymana Matt navštívil Indie, Bhutan, Severní Irsko, Zanzibar, Austrálie, Holandsko, Kuvajt, Mexiko, Island a vypadalo to jen na pokračování jeho individuálního poskakování, ale pak přišla smršť neuvěřitelně pozitivního kolektivního jančení a s ní Španělsko, Madagaskar, Irsko, Argentina, Zambie, Turecko, Fidži, Anglie Švédsko, Šalamounovy ostrovy, Jemen, Kyrgyzstán, Filipíny, Korea, Mali, Polsko, USA, Japonsko, Nová Guinea, Německo, Tonga, Indie, Portugalsko, JAR, Panama Jordánsko, Nový Zéland, Maroko, Belgie, Tchaj-wan, Kanada, Brazílie, Singapur, Izrael a Francie. Já jsem se nejvíc bavil při spláchnutí vlnou na Tonze, při synchronizované koncovce s indickýma holkama, při skákání opic na Madagaskaru a při beztížném stavu v Nevadě. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama