Reklama

Reklama

Překažené dostaveníčko

všechny plakáty
Komedie / Romantický / Krátkometrážní
Česko, 2007, 1 min

Recenze (41)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Francouzáček mezi Terezkou a Mádlo, být místo Mídlo dám 5* , jo ja vím, že tam je závěrečná pointa, ale no tak co si budeme nalhávat i kdyby nebyla vyšlo by to na stejno. ()

choze

všechny recenze uživatele

Tady je už fakt všechno, ale já jsem ten poslední, kdo by si mohl stěžovat :) Nehodnotím, moc jsem to totiž nepochopil (jakože kvůli Fondu na podporu kinematografie jsme přišli o porno našich dvou nejobsazovanějších hvězdiček? :) Možná proto, že jsem se nesoustředil, jelikož jsem si celou dobu představoval sebe na místě Mádla... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Filmařský vtípek? Proč ne. Docela by mě zajímalo, co konkrétně za touhle záležitostí stálo, respektive jaký zamítnutý grant dal Strachovi podnět ku tomuhle protestvideu. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak toto je už trochu moc, ne? Jo, jo, každý by chtěl přefiknout Terezu a kdo říká, že ne, tak ten na to myslí ještě častěji:-) Škoda jen, že je to tak krátké:-) Škoda toho, že vlastně došel film a peníze:D No nic, já jdu slavit blížícího se Silvestra:-) Jedna hvězda za odvahu a pokus. ()

Moena

všechny recenze uživatele

Prosím, nechte mě zahrát tu scénu místo Mádla! Prosíííím! Takovej menší remake :D Dám za to cokoliv! ()

zette 

všechny recenze uživatele

Pekne vypointovane, oba herce mam rad. Vzpomnel jsem si u toho na jeden archivni vtip:-). "Cikan, pujc mi motorku! Nemuzu, neni benzin... Cikan, eSeNBaci jedou! Hnhnhnhn... To je blbost, co?!:-)). ()

Reklama

Reklama