Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový štáb a skupina herců přijíždějí do Benátek, kde se začíná točit historický film Vévodkyně z Malfi podle jakobínské tragédie od Johna Webstera. Ubytují se v dekadentním hotelu Hungaria na Lidu. Je to zvláštní místo, v jehož temném sklepení se odehrávají prapodivné věci a hoteloví zaměstnanci provozují to, co si hosté nedokážou představit ani v nejdivočejších snech. Režiséra Stokena potká nevysvětlitelná nehoda a on v kómatu prožívá horečné vize, v nichž se skutečný svět mísí s událostmi zcela iracionálními. Co je sen a co se stalo doopravdy? Kdo z hotelových hostů se ocitl ve spárech temných sil? Nečekané šance se chopí producent Jonathan, ale pod jeho režijním vedením jako by umělý svět filmu stále víc nahrazoval skutečný život. Blíží se finále... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

selekce 

všechny recenze uživatele

U některých fimů se pointa nebo rozuzlení nachází až na úplném konci. Tady jsem se nedočkala ničeho, ač jsem se sebevíc snažila. A protože člověk je tvor omylný, pevně věřím, že blb jsem já a že tam ta pointa kdesi bloudí. Jednu hvězdu dávám za neobvyklé zpracování a tu druhou - sorry, ale nemůžu si pomoct - za nahatýho Ifanse :) ()

m-Jan 

všechny recenze uživatele

Tak byl to experiment. To je jasné již od prvních vteřin. Znepokojivý.... K divákovi se od první chvíle staví odtažitě tak jako že všechno je jenom v nějakém schované ději který pochopit nemáme. A když se zápletky vyloupnou na povrch tak nám jejich zjištění moc velkou srdeční příhodu nezpůsobí. Filmový experiment má jednu výhodu a to že může otevřít nový pohled na sledování filmu a nevýhodu že může být nepochopen. První se nepovedlo druhé skvěle ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla skutečná katastrofa. Film nemá hlavu ani patu, je to jakási psychedelická snůška scén. Jak se do tohohle podařilo dostat takovou spoustu známých herců, aby si zahráli i obyčejné "štěky", to nepochopím. Film má ode mě jednu hvězdičku namísto odpadu jen kvůli Schwimmerovi, kterého mám zkrátka rád. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

a nechutný příběh o partičce filmařů, natáčejících v hotelu v Benátkách hru Vévodkyně z Malfi, přičemž se stanou obětí upírů a kanibalů. I když příběh, ten film vlastně postrádá, je efektní jen díky dělení oken plátna a ruční kameře. V režii Mikea Figgise si zahrály hvězdy jako Julian Sands, John Malkovich, Ornella Muti, Lucy Liu či Salma Hayek. ()

tom05 odpad!

všechny recenze uživatele

PLÁN : Na obalu uvedeno horor. K tomu spousta známých herců. Sobotní večer . Proč ne , to by mohlo být dobré. REALITA : naprosto strašných 90 min ničeho , skládačka nějakých šílených vizí a nápadů. Jeden z nejhorších výtvorů co jsem kdy viděl ( ale dokoukal jsem to !!! - za to by měl být nějaký bonus ). A kdo pochopil alespoň část záměru zaslouží bonusy 2 anebo radši 2 a 35/89. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Venice v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama