Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční zpovědnice známých osobností. Zaostřeno na herce, zpěváky, politiky, sportovce, moderátory a modelky. Co jsou ochotni známí lidé o sobě prozradit? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taková Stream pětiminutovka, při které nemusejí známé osobnosti někam do budky za oponu, ale pěkně do kamery odpoví na několik otázek. Většina je takových klasicky nudných (obyčejných), občas došlo i na nějakou tu perličku. Je jich tuším něco kolo 80 dílů, viděl jsem cca polovinu. Záleží, koho si tam zrovna pozvali… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to, baví mě to a spousta celebrit se mi představí v tom lepším světle.. Opravdu dobrý nápad. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer byl pravdivej...Vašut macho...Ondřej Neff špatné otázky ?Jiří Macháček ..****,Saudek ****,Kuklová****, Taclík:-)Bílá ****,Vilhelmová***,Filip Renč ***, ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vnímám Intimní zpověď jako něco mírně novátorského. Jednoduchou snahu o to, přinést divákovi ze života celebrit něco, co by na sebe řekli. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů bylo překvapivě snesitelných, ale postupem času se z toho stávala nudná rutina. Nápad a výběr některých herců byl velmi zdařilý, ale ono koukat na to samé akorát s jinými aktéry to prostě není ono. Ale chválím velmi různorodý výběr lidí a také (což mě překvapilo) upřímné odpovědi dotazovaných. ()

Retimo 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se převážně na ty osoby,které mi mírně řečeno leží v žaludku....a musím uznat,že někteří mile překvapili.Každopádně dobrý nápad..... ()

Reklama

Reklama