Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1966. Startuje téměř neznámý seriál Star Trek. Kniha Údolí panenek je žhavou novinkou. Ze všech prodaných televizorů jich je polovina barevná. A v Paradise Hawaiian Style se Elvis vznáší do oblak nad ostrov Kauai. Je partnerem ve společnosti provozující lety helikoptérou. Spolu s Králem je ve vzduchu samozřejmě i romantika...Ale byznys je v ohrožení.kvůli možnému pozastavení licence pilota, což by mohlo znamenat ztrátu podniku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Mám velice rád filmy s Elvisem a Paradise je další z těch odpočinkových filmů kde sledujete jen písek,moře krásné děvčata prostě pohodička do které Vám zpívá a hraje Elvis no prostě ráj :-) ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Místy zábavná retro ptákovina s Elvisem a kráskami v bikinách a minisukních. Ale i ta hodina a půl je až moc dlouhá. Pokud jste byli na Havaji, pobaví vás zeměpisné nesmysly. Rozhodně výrazně horší než Blue Hawaii. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Filmový "disneyland", v podstatě jeden velký reklamní spot na havajskou dovolenou a vše co si s ní má spojit typický americký turista: gift shopová idylka, hotelový tiki bary, hula atrakce, květinový košile a pohádková krajina. Elvis jak jinak, než v poloze vysmátý a každou kočkou na ostrově oblíbený sexy rošťák. Je to hloupý, slabší než Blue Hawaii, ale vypneš mozek a hezky se na to dívá, hezky se to poslouchá - spokojený nenáročný divák. ()

savatage 

všechny recenze uživatele

Elvis Presley jako pilot helikoptéry. Než-li za prací, létá spíše z jednoho románku do druhého a to za úžasného doprovodu svých písní. Film se nese v odlehčeném duchu romantiky, zábavy a krásy Havaje. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama