Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vrtné plošině dojde k nehodě. Brzy po katastrofě v okolí koupající se turisti onemocní. Umírá první nakažený. Vláda na místo nehody posílá dva experty, aby zjistili příčinu nákazy. O činnosti vlády se dozví ředitel naftového koncernu. Je rozhodnutý použít všechny prostředky, aby se informace nedostaly na veřejnost. (LIVINGDEAD)

Recenze (12)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní ekohorové sci-fi připomíná tvorbu počátku 90.let, kdy takovéto snímky vznikali v hojné míře. A už zpočátku to vypadá, jakoby si tvůrci z takovýchto filmů vybrali určité scény a poskládali k sobě tak, aby z toho vznikl nový příběh. Jenomže na dnešní dobu už je to značně předvídatelné a omšelé, zcela bez emocí či alespoň nějakého náznaku napětí. Jedni se rozcházejí, druzí mají spor o dítě, virová nákaza,  starosta zakazující uzavření pláže kvůli turistické sezóně, nehoda vrtné plošiny, uvolnění mikroorganizmů starých milióny let, miniponorka na průzkumu dna následovně vplující do jakési vzniklé díry kde objeví ...    atd atd. Tohle všechno a mnoho dalšího tu prostě už nejednou bylo. Na televizní produkci to ale rozhodně vypadá daleko lépe než co nám předkládá Asylum či SyFy. Jednoduchý příběh, televizní zpracování a dějově velice známe motivy. Nic víc, nic míň. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemeckí a Rakúski televízni tvorcovia spojili svoje sily a pokusili sa natočiť katastrofický thriller v nablískanom, popkornovom, americkom štýle. Odvážne rozhodnutie. Lenže ako sa ukázalo bolo nad ich sily vyprodukovať strhujúci snímok pri ktorom by divákovi padla sánka a prebehol mráz po chrbte. Ku tomu sa ani len nepriblížili. "Smrť z hlbín" je len ďalší germánsky nepodarok. Nudný, lacne pôsobiaci film s hlúpym scenárom, plný nekvalitných, škaredých hercov. * ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle stupidní pohádku jsem už dlouho neviděl. Představte si, že vrty na ropné plošině uvolní milióny let staré prvoky, kteří zahájí bleskovou evoluci. Samozřejmě napadnou vše živé a zejména lidi, neboť mají stejné chromozomy. Neustále se mluví o tom, že jejich evoluce může vytvořit něco děsivého, co vyleze z moře. Buďte klidní, NIC NEVYLEZE. A děsivý je pouze sliz na ksichtu. Katastrofa a ODPAD! ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

"Eukaryota jsou tady už dva milióny let!" - Nevadí mi přibarvování vědeckých faktů v těchto typech filmů, pokud to alespoň trochu vychází ze skutečnosti. Tohle bylo nabito nehoráznými pitomostmi a přitom se to tvářilo celou dobu naprosto vážně. To v žádném případě nelze tolerovat. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama