Smrt z hlubin (TV film)

Thriller

Německo / Rakousko, 2009, 125 min

Hans Horn

• LIVINGDEAD

Takhle stupidní pohádku jsem už dlouho neviděl. Představte si, že vrty na ropné plošině uvolní milióny let staré prvoky, kteří zahájí bleskovou evoluci. Samozřejmě napadnou vše živé a zejména lidi, neboť mají stejné chromozomy. Neustále se mluví o tom, že jejich evoluce může vytvořit něco děsivého, co vyleze z moře. Buďte klidní, NIC NEVYLEZE. A děsivý je pouze sliz na ksichtu. Katastrofa a ODPAD!(13.9.2011)

• Snorlax

Vzhledem k tomu, jaký neskonalý škvár se točí v kategorii katastrofických filmů, je tohle téměř průměr, nebýt závěrečných cca dvaceti minut, na ten průměr by to s přehledem dosáhlo.(25.2.2012)

• Cement73

Mocný film... neviem síce čo ním chcel autor povedať a či bolo cieľom ukázať, že aj rakušáci s Nemcami vedia urobiť americkú produkciu? V každom prípade sa podarilo dokázať, že nie...(16.1.2012)

• retrix

Takový stupidní scénář mohl napsat jen dement vypuštěný právě z blázince. Film se dá charakterizovat jednou větou - když nepomohly rozvodové soudy, pomohli ropné viry zbavit manželku rozvedeného manžela a vrátit ztracenou dceru mamince do náručí.(25.2.2012)

Nie je to až taký prúser... čakal som oveľa horší film. A ako TV film by som tento snímok zaradil k tým lepším... aj keď miestami je to nič moc a trocha naivné. Určite však to nie je des... teda okrem zakuklenej dcéry doktorky :-)(15.1.2012)