Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (275)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jon M. Chu podruhé u série Step Up/Let's Dance, a poprvé v cíleně a promyšleně využitém 3D formátu. Maximálně stručně asi takhle: je to stejné jako dvojka, ale vizuálně zase o nějaký ten Step "Up" (samořejmě že správně "Higher", ale to už by nebylo vtipné vůbec:)). Příběh je tu jen berlička, a k tomu snad nejchatrnější z prvních tří dílů série (ty další jsem neviděl) - až bych skoro byl ochoten uvažovat o tom, že je to nějaký metahumor tvůrců. Jisté je jen to, že taneční "žánr" na svůj Serbuan Maut 2 čeká i po tomto filmu. Jelikož s tancem nemám nic společného krom tanečních kurzů pro manželské a jiné páry a pár plesů ročně, nemám k tomuto typu filmů jiný něž čistě "vizuální" vztah. A z tohohle pohledu Step Up 3D rozhodně za Váš čas stojí (i bez toho 3D, ale to už je skoro jako dívat se ve 2D na Avatara). 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $42,400,223 Tržby Celosvetovo $159,152,693Tržby za predaj DVD v USA $6,341,093 //počet predaných kusov 297,493 ║ Príbeh je obohratá pesnička, ktorá v danej variácii už otravuje a aj preto by som radšej bral minutáž aj o takých 20 kratšiu, lebo tanečná choreografia je fajn ale príbehová vata naokolo toho je des, občas príde aj na rozmazané preblikovanie pri niektorých tanečkoch ale nebolo toho moc, 3D efekty nasmerované do publika pobavili a uspokojili. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Klišovitější a hloupější už to asi být nemohlo (sesterskej twist je legendární už teď), ale... o to tady nikdy nešlo, že jo :) btw. Astairovská scéna je boží! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Podla mňa najslabšia časť z celej série Step UP. To ale nemení nič na tom, že som sa vôbec nenudil a bol som ohromený koľkými choreografiami Step Up disponoval. Nemôžem si proste pomôcť, ale vždy mi takéto tanečné filmy zdvihnú náladu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tento film je hlavně o tanci a hudbě. Řekla bych, že s každým dílem ztrácí Let´s Dance děj a více se ubírá tím tancem. To ale samozřejmě není chyba. Skvěle se na to kouká, skvěle se to poslouchá, je to stylové..a o to tu jde. Souhlasím s KarelR v tom, že Astairovská scéna byla božská!! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

No a proč ne? Líbí se mi, jak dvojka a trojka jsou tak nějak propojené. A vlastně tu máme i človíčka z jedničky. No, jednička byla nejlepší, dvojka a trojka jsou podle mě na tom stejně. Pokud máte rádi tanec, určitě najdete chvíle, kterým budete rozumět. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jakožto prvoligový dřevák smekám před všemi pohybově obdařenějšími, ale dementnější reklamu na Nike jsem snad v životě neviděl. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Ty vole ono to jde ! Někdo natočil film o tančení, který je opravdu o tančení. Dá se říct, že je to takový Raid v tanečním žánru. Akorát, když postavíme Raid a třetí Step Up vedle sebe, co se kvality scénáře a hereckých výkonů týče, tak Raid by dostal Oscara. Tím chci říct, že trademark celé Step Up série, v podobě naprosto hloupého scénáře (kdy se vám při replikách kroutí a lámou všechny kosti v těle ... jelikož jsou OPRAVDU STRAŠNĚ hloupé), se bohužel nevyhnul ani třetímu dílu. Jo a taky bych měl výtku k herečce, co hraje "hlavní kost" ... tu holku totiž vytáhli z billboardu na roční dovolenou v Mauthausenu ... kost a kůže, bleh ! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak stala sa mi taka divna vec, aka sa mi casto v Nemecku nestava. Idem do kina na Let´s Dance 3D a hovorim slecne pokladnicke: ,,prosim si jeden listok na Let´s Dance Drei". Ona sa po mne diva, ci som nepadol z mesiaca a pyta sa ma este raz na nazov filmu, samozrejme, ze som zopakoval este hlasnejsie Let´s Dance Drei. A kedze sa stale divala divne, zacalo mi nieco zapalovat, ze s tym nazvom nieco nesedi. No jasneee. Nasi Cesko Slovenski distrubutori sa rozhodli ponechat premeneny anglicky nazov zo Step Up na iny anglicky nazov Let´s Dance a mne to doslo az po chvili, ze v Nemecku film zostal pod originalnym nazvom Step Up, tak som jej to vysvetlil, preco som to nazval Let´s Dance, ale bola to trosku trapna situacia, kedze za mnou stali ludia na kupu listkov a pocuvali ma, ale teraz konecne nieco k filmu. Preco az 4 *? Vlastne sam nechapem, preco som dal jednotke 3*, ale mozno som bol ovplyvneny negativnymi hodnoteniami na CSFD a tomu som sa v tomto pripade chcel vyhnut. Mne je jasne, ze scenar je o nicom, ale tento film nie je o scenari, ale predovsetkym o roznych tanecnych choreografiach, tzv krkolomnych tancoch, ktore keby som sa pokusil napodobnit, tak by som skoncil asi niekde v nemocnici a preto sa mi tieto tanecne kreacie celkom pacili. Nie som fanusik hip hopovej hudby, ale v tomto filme mi ani nevadila a najviac sa mi pacil tanec vo vode, dalej napodobenina Freda Astaira na ulici alebo aj zaverecny finalny tanec so svetelnou show vsetko zabalene v 3D a THX zvukom, takze bol som spokojny. Samozrejme uplne chapem aj nizke hodnotenia, toto nie je film pre kazdeho a uz vobec nie pre niekoho, kto neznasa hip hop, tanec je mu totalne ukradnuty a naopak na scenari mu velmi zalezi... 14.09.2010 ________ Rick Malambri - (Luke) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Sharni Vinson - (Natalie) +++ Alyson Stoner - (Camille) +++ Keith Stallworth - (Jacob) +++ Kendra Andrews - (Anala) +++ Stephen Boss - (Jason) +++ Produkcia: Adam Shankman +++ Hudba: Bear McCreary +++ Nemecka Cinema - 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tanec a taneční filmy mám rád, originální choreografie jakbysmet, herci jsou sympatičtí, a i když je tahle story promazaná pořádně přeslazenou americkou medovinou, která se moc nepáře s kvalitními dialogy, nějak zásadně urazit nemůže. K tanečním filmům jsou holt zapotřebí používat trochu jiná měřítka. Ocenit musím kombinaci různých tanečních stylů a vizuálně i rytmicky vymazlená čísla. Umně se střídají styly, lokace, vizuál. Hercům jsem jejich nadšení pro tanec věřil víc než třeba Tatumovi z jedničky, ostatně moc si předchozí díly nepamatuju, jen vím, že jsem psal o dvojice, že se povedla víc než jednička a z trojky mám pocit, že zase překonala dvojku.. nevím, každopádně ústřední duo Rick Malambri a Sharni Vinson je víc než fajn a scéna I Won't Dance je naprosto skvostná!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Závěr mě nadchnul, jak nejvíc to šlo. Nebýt nudného začátku, sáhl bych i do plného hodnocení. Ovšem závěrečný světélkující tanec mi ukázal, že mě můžou bavit i takovéto filmy, přestože se na ně dívám pouze se sestrou. Jen si říkám, že je škoda, že jsem to neviděl ve 3D... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase o něco tupější a klišovitější, ale na druhou stranu o dost zábavnější než předchozí díl. Příběh je od prvního dílu prakticky pořád stejnej, změnilo se prakticky jenom prostředí. Herci jsou možná krásní, jak v podobném typu filmu být musí, ale kousek hereckého talentu by jste u nich nenašli ani lupou. Naštěstí to má celkem spád, některé scény nepostrádají nápad a taneční čísla se od minula ještě zlepšíla a sem tam přijdou i s nějakou vychytávkou. Solidní reklama na Nike, u které na rozdíl od druhého dílu, neusnete. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kritiku tentokráte nechám na povolanějších osobách... jinak bych se totiž musel rozepsat o tom, jaký to má absolutně debilní "příběh", že je tam hromada kliše, trapné dialogy atd. A to já nechci. Na 3Dčko jsem šel s vychladlou šedou kůrou mozkovou a aktivovaným článkem testosteronu. Užil jsem si to nepředstavitelně! Každé taneční vystoupení v sobě má tolik kouzla, jako ani všechny díly Harryho Pottera dohromady. Choreografie prostě šlape, hudba perfektně sedí, a při finálovém klání je téměř nemožné udržet se v klidu v sedačce a nezačít battleovat přímo před plátnem. Jak říkám, shazování dneska vynechám, tohle byla jednoduše pecka! Divného týpka, co po shlédnutí se sluchátky na uších skoro roztančil tramvajový ostrůvek, Smíchov nezapomene ještě hodně dlouho... ;-). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příběh není žádné terno, já se každopádně bavila pekelně, na čemž ani tak nemá podíl film samotný, jako jeho 3D:***** které je jedno z nejlepších, jaké jsem u 3D filmu viděla. Step up 3 totiž předvádí snad všechny vychytávky známé z demíček tv výrobců, takže vám po místnosti létají bubliny, balonky, tekutiny, třpitky, z obrazovky vyskakují ruce, nohy, nebo i celé postavy, prostě masakr, u kterýho jsem slintala, jak bezzubej dědula nad šestnáctkou v minisukni. První kousek ze série, který chci vidět znovu. Film 50%, 3D 100% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než dvojka, ale na jedničku to prostě nemá, to je pro mě klasická srdcovka. Ale nebylo to špatný, na některý herce se dobře koukala (třeba na Ricka), některý taneční scény byli úchvatný a 3D tomu ještě dodávalo ten správnej říz. 3* ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Už i taneční film je ve 3D, ale tohle byla síla. Dost dlouho mně nebylo u filmu tak trapně, ale tohle se opravdu nedalo, a to snesu hodně. V popředí naprosto dementního příběhu stojí jeden zkrachovalý klub, či spíše skladiště, a týpek (Rick Malambri), co tak trochu koketuje s filmařinou. Všichni kolem mu radí, aby nemrhal svým talentem a šel na filmovou akademii, ale to, že nemá žádný talent, mu už nikdo neřekne, navíc má tenhle týpek po krk dluhů. Hrozba odebrání milovaného klubu je více než reálná a to on nemůže dopustit, a tak spásu najde v nenápadném, kudrnatém týpkovi (Adam G.Sevani) se vzhledem idiota, který ovšem tančí jako Bůh. A s ním se dá vyhrát prestižní taneční soutěž, získat pohádkovou výhru a splatit dluhy. Stokrát omletý příběh o loserech, kteří porazí daleko zdatnější soupeře, je jen jedna z mála hrůz, které jsem musel při sledování absolvovat. Holky nepěkné, kluci nesympatičtí, neustále se všichni za všechno chválili slovy typu "v tomhle jsi dobrej" nebo "ty to dokážeš". A do toho všeho povinné intrikování z nepřející strany. Scénář psal asi člověk po lobotomii. Když je to taneční film, jde také o to, aby obstál ve svých tanečních číslech. A aby se nezapomnělo, že se nedíváme na jiný žánr, tak postavy tančí, i když ani k tomu nemají opodstatnění. Scéna tance na ulici, kdy prodavač v kiosku má puštěnou hudbu a naši tanečníci to rozjedou, byla opravdu katastrofální. Co se týče tanečních čísel, tak jsem čekal i víc, protože choreografie se tvářila náročně, ale taneční kreace mě vůbec nebavily. Hloupý scénář, špatní herci, předvídatelný příběh a tančení jako prostředek ke svobodě. Tak tohle snad nikdy nemohlo fungovat ani na papíře. A pokud máte potřebu vidět i obyčejnou bublinu z Bublifuku ve 3D, tak vyrazte do kina, ale po skončení tohoto filmu budete chtít vrátit vstupné. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Třetí Step Up v pořadí si mě konečně opravdu získal. Předchozí dva díly sice nebyly špatné, ale přišly mi z nějakého důvodu spíše průměrné, co se týká hudby a tance. Tady se konečně našlo aspoň něco, co mě vysloveně nadchlo, ať už to byl výběr hudby nebo některá taneční čísla (Battle of Gwai jsem si musela pouštět několikrát :)). Děj samozřejmě netřeba zmiňovat, je to pořád to samé, ale tady jde koneckonců o něco jiného, že? A když už bych se chtěla zaobírat něčím jiným, než jaký dojem dělal tanec a hudba, tak bych ráda zmínila aspoň to, že mi zde udělal radost Moose jako jedna z hlavních postav. Ve dvojce jsem si ho docela oblíbila. Jen mě trochu štvalo, že s ním Luke v první polovině filmu tak zametal a on si to ještě nechal líbit, přestože mu na jeho holce/škole záleželo. Ale to už se opět dostávám k dějové linii - ta je zkrátka u takových filmů vždycky podřízená tanečním scénám. Nestěžuju si však ani v nejmenším. Dosyta jsem si to užila. :) ~(4,0)~ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ach jo... toš koment od srdca, rád by som povedal, že tanec bol úžasný a úprimný, ale fuu takpovediac ani ten tanec ma obzvlášť nevzal a to som mal v sebe 1l "kagoru" tzv. "Kagor - slaďáček z východu" :D Unikátne tipové víno, vzniklo na objednávku z ruskej pravoslavnej "cerkvi"(kostol) - fakt dobrota, momentálne v globuse (neviem či len v globuse:) odroda 16%, ktorá zanechá v človeku pocit... no ale opäť k snímku, Luke je tanečník a vážne mu to ide... k tomu "myšlienka" niečo dokázať + neskutočne romanická zápletka... úžasné, skoro som nezaspal 3/10 a to tak tak.. na pokraji smrti. PS: nebyť kagoru tak sa ani nezačnem dívať, no po pár dúškoch som nabral odvahu... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

55% aj to len za Moosa, ten chlapec je úžasný. Inak samotné choreografie boli bez myšlienky, až na tú poslednú.a zdalo sa mi to dosť dlhé. Hudba obohraná a tiež nie je výrazná. ()

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama