Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl. Ano jednička neměla žádný převratný děj, ale i tak se mi moc líbila, dvojka byla po dějové stránce ještě o ně co slabší, pořád však měla něco do sebe, trojka už se ani nesnaží tvářit, že tam nějaký děj je. Jediné o co tu jde je tanec. Ten je sice po technické stránce ještě lepší než v předchozích dvou dílech, ale přesto ani to tancování mě už zdaleka tak nebavilo. Celé to působilo jako delší reklama na taneční schopnosti účinkujících (a na boty nike a na spoustu dalších věcí...). První dva díli měli svoje kouzlo, tohle bylo už moc vyumělkované, moc na efekt a především velká nuda. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

No, co vlastně. Je to další taneční průměrný film, který nám vlastně moc neřekl. A proč to pojmenovali jako Let's Dance 3, když tu žádná spojitost s předchozími díly není? A proč se zdržovali točením 3D? Já jsem sice film s brýlemi neviděla (tím nemyslím s dioptrickými), takže to zřejmě nemohu ocenit. Ale co jste tam vy, kteří si ,,užívali 3D formát, viděli zajímavého? Nic, že?! Chachá, já to říkala!! Ale když už nic jiného pochválím alespoň nějaké scény. Tak například začátek a konec, neboli malý film Luka. Nebo jak hlavní hrdinové stojí na stříšce před/pod mostem a pouštějí bublinky/kousky pití do vzduchu. Velice romantické! Ale teď přejděme k taneční stránce. Opravdu nemám ráda tento moderní tanec, street dance, říkejte si tomu jak chcete, takže při tanečních místech jsem se kapku nudila. Ovšem kromě toho, jak Luke cvičí s Natalie. Tam jsou totiž prvky baletu a ten je přeci jen zajímavější než hop skok krok. Takže, radši si pustím jedničku, než se dívat na namachrovaný debílky promenádující se po džemůůů! (Vórld džém!) ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po Step up 1,2 sklamanie ako hrom: Veď ako inak nazvať niečo čo temer nič neponúkne? Snímok akokeby sprevádzali dve línie príbehov: Osud Luka, Natalie a príbeh Moosa, ktorých spoločným spojítkom je tanec. Avšak problémom je, že ani jeden z týchto príbehov vlastne nefunguje a tanec, ten taktiež nedokáže poriadne rozprúdiť krv v žilách. Výnimkou je iba tanečné číslo vo finále World Jamu a najmä svietiace oblečky, ktoré pôsobia neuveriteľne efektne. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nejdříve mi to nedá se nevyjádřit k těm, co sem hodili *odpad* ještě před uvedením filmu v ČR - bud ten film vubec nevideli a jen z principu, předsudků a jejich vlastní pózy, dle posouzeni traileru, jsem dali toto hodnocení, neb mi rozum nedává, proč by si někdo stahoval film, o kterém už mu dopředu musí být jasné, že to není jeho cup of tee :))) a nebo je to ten typ lidi, co nikdy nezažili radost z tance, neznají touhu jít si zatančit, nikdy si nepustili žádné taneční video na youtube ... I muj kamarad, který je tancem a touhou po tancovaní netknut, nechápe toto hodnocení, neb film se mu líbil, i když do nadšení mého typu to mělo daleko. Ale k samotnému filmu. Z mé strany maximální spokojenost (po katastrofickem Streetdance a nudném Fame, už jsem se bála cokoliv očekávat). Ale v tomhle kousku střídá jedno úžasný taneční číslo druhý a já se jen vrtěla v sedačce, obdivovala tanečníky, záviděla jim, co všechno se svými těly dokážou.... Strašně mě to nabíjelo! A konečně se i ukázalo, jak se 3D dá krásně využít pro taneční filmy. Krásné odkazy na Step Up 2 - tanec na vodě, využití světélek při tanci... a jako překvapení Moosovo stepování na ulici (hádejte, na co je to odkaz ;) a to tango!!! - vrněla jsem u toho jak ta nejrozmazlovanější kočka. A *dokumentární* vložky, proč tancují, co jim tanec dává... podepsala bych se pod to. Hrozně se mi líbily ty jejich vystajlovaný modýlky a to mi už dávno předávno není -náct, ale líbí se mi, když je vidět, jak moc si jde pohrát s barvami a vzory.... :), jak móda může být krásně hravá, pro mě dost inspirativní až zas budu vrstvit kousky ze sve skrine ;). Proč to nebrat tak, že si pouštíte úžasný taneční videa na youtube, který jsou jen prokládány reklamami (rozumějte mluvené slovo ve filmu :) Ano, děj filmu je standard, tak jak u každého jiného romantického filmu, ale již tady zmiňovaný Avatar má ten děj ještě hloupější, jen to většina velkoryse přehlídla z jiného důvodu a ze stejného důvodu to já přehlídnu u tohohle hodnocení. Užila jsem si to a vím, že si ty taneční scény pustím ještě mnohokrát v budoucnu. Ano, jsem ten typ, co si se sluchátky v uších tancuje klidně na zastávce tramvaje, protože mu to nedá, protože prostě musí :) A na závěr: "Tanec miluju pro ten pocit svobody, volnosti a štěstí, který mi dává" Alementina ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jon M. Chu podruhé u série Step Up/Let's Dance, a poprvé v cíleně a promyšleně využitém 3D formátu. Maximálně stručně asi takhle: je to stejné jako dvojka, ale vizuálně zase o nějaký ten Step "Up" (samořejmě že správně "Higher", ale to už by nebylo vtipné vůbec:)). Příběh je tu jen berlička, a k tomu snad nejchatrnější z prvních tří dílů série (ty další jsem neviděl) - až bych skoro byl ochoten uvažovat o tom, že je to nějaký metahumor tvůrců. Jisté je jen to, že taneční "žánr" na svůj Serbuan Maut 2 čeká i po tomto filmu. Jelikož s tancem nemám nic společného krom tanečních kurzů pro manželské a jiné páry a pár plesů ročně, nemám k tomuto typu filmů jiný něž čistě "vizuální" vztah. A z tohohle pohledu Step Up 3D rozhodně za Váš čas stojí (i bez toho 3D, ale to už je skoro jako dívat se ve 2D na Avatara). 60% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama