Reklama

Reklama

Už od té doby, kdy byl Mike Wazowski jenom malé monstrum, snil o tom, že se stane úspěšnou příšerkou. A všichni přeci vědí, že ty nejlepší příšerky pocházejí z Univerzity pro příšerky. Ale hned během prvního semestru na univerzitě se začnou Mikeovy plány hroutit, když mu cestu zkříží příšerkovské eso James P. Sullivan, řečený Sulley, který je na strašení přirozený talent. Této dvojici se život na univerzitě i na koleji malinko vymkne kontrole a jejich soutěživost je dovede až k vyhazovu z elitního univerzitního strašícího programu. A aby to bylo ještě horší, Mike i Sulley si uvědomí, že budou muset spolupracovat, pokud budou chtít své průšvihy napravit. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

A další animák u kterého mohu svědomitě říci, že náš dabing je lepší než originál :-) opět klobouk dolů Češi.

Uživatel mourek007 smazal svůj příspěvek.

Uživatel mourek007 smazal svůj příspěvek.

Uživatel mourek007 smazal svůj příspěvek.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

GAZ789

Ted sem to konečně viděl a taky mě to dost mrzí z traileru sem se na tu scénu dost těšil :D a nechápu proč jí tam nedali ...

martin1991

martin1991 (hodnocení, recenze)

MikeCool

No pokial sa nechces nudiť treba si pustiť niečo čo neni určené hlavne pre 5 ročné deti ktoré takéto rozprávky docela žerú...

na příspěvěk reagoval MikeCool

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Docela zklamání. Nepřipadalo mi to ani moc vtipný, bylo takový bez šťávy a hodně předvídatelný. Ale ten pixarovský předfilm  The Blue Umbrella, se mi líbil více jak samotný film!

na příspěvěk reagoval martin1991

eeriness

eeriness (hodnocení, recenze)

monstersuniversity.com ... našla jsem tu stránku až týden po zhlédnutí filmu, ale myslím, že bez toho je hodnocení zkreslené ;)

Chip89

Chip89 (hodnocení, recenze)

Poprvé, co jsem vyhodila lístky do kina za animovaný film a ještě k tomu na 3D. Sice jsme v sále nebyli nejstarší, ještě nás převyšoval věk rodičů, co tam byli s dětma:D Nepřipadal si v kině někdo stejně?

A nevíte náhodou jestli se nenatáčí třetí díl nebo to nemají v plánu?

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

s lutostou som musel dat 3...nebolo to zle,ale uz to nebolo take super..uvidime,mozno dalsim pozretim sa to zlepsi

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Keby sa do štúdia Disney dostal niekto, kto zavedie s Pixarom zmeny! Že by tak nepodliehal materskému štúdiu, ale bol by externým štúdiom vo formálnom vlastníctve Disneyho!

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Po třetím traileru se na film těším ještě 32,5x víc než před tím .. 

Phoeniyx

Phoeniyx (hodnocení, recenze)

Na mě strašná délka než přišel druhý díl pomalu už si ani nepamatuji o čem byl první :/

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Pilda17

Animace u Rebelky byla sice špica, ale Pixaru šlo vždy především o příběh a z toho důvodu jsem holt čekala víc. Byl to takový průměr. IMHO loňský rok byl na animáky skromný.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD

Nic extra? Ale jo bylo to slušný, navíc vyhrála řekl bych zaslouženě Oscara. Byl jsem v kině a užil jsem si jí, i když ne na plný počet, ale jako pohádka velmi pěkné. Tento rok nic lepšího bohužel nebylo. Bavila mě víc jen Legendární parta. 

na příspěvěk reagoval AndreyCSFD

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak o vydelek se nebojim. Pixarovky si vedou v kinech dobre, ale kvalita aby byla. Pixaru by dobry film ted jenom prospel. Posledni Rebelka nic extra nebyla.

na příspěvěk reagoval Pilda17

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

pixar ma ted evidentne blbe obdobi. Uz vznik Ratatouille naznacoval, ze v animacnim raji neco smrdi a tou krysou to nebylo. Proto Pixar sazi na overene postavicky, u Aut jim to ale nevyslo.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Uživatel AndreyCSFD smazal svůj příspěvek.

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

o nicem tyto animaky, vzdyt jsou delany na jedno brdo i presto bude mit velke hodnoceni, tady hodnoti jen deti :D chce to originalnost a mnohem vice

na příspěvěk reagoval AndreyCSFD

Uživatel Wicky smazal svůj příspěvek.

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Katjenka66

Mno, v poslední době nejsou už pixarovky záruka 100% kvality. Po netradičním UP následovaly slabé Auta 2 a Rebelka, která sice byla animačně dokonalá, ale příběh nic moc. Příliš to přehánějí s moralizováním a velmi začali podceňovat sílu humoru. Povinné protlačování písniček do příběhu taky extra nepomáhá. Upřímně, teď spíš sáhnu po animáku od Dreamworks než po pixarovce.

Katjenka66

Katjenka66 (hodnocení, recenze)

Benjo

Souhlasim, že trojka je mnohem mnohem lepší než dvojka a myslim, že Příšerky budou skvělé :-) Pixaru se zas tak často kazit filmy nedaří :-)

na příspěvěk reagoval AndreyCSFD

Benjo

Benjo (hodnocení, recenze)

Dlee

Mě se líbila trojka TS mnohem víc než třeba dvojka. A je jasny, že to je spíš trochu pro starší, ale ty malý se naučej hraček víc vážit, ale jestli se u toho děti bojej tak je to chyba- ale řek bych že ne tvůrců....
Já byl z konce docela dojatej a můj synovec se vubec nebál... 

(a mně bráchové pouštěli vetřelce když jsem byl malej...jo u toho jsem se bál, ale třeba Hvězdný války jsem si v 5 letech zamiloval)

na příspěvěk reagoval Kolbenova, Katjenka66

Související novinky

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

Reklama

Reklama