Toyotomi
Ve středověku bylo běžné, že se zlodějům řezali ruce... Mám pocit, že spousta lidí v Hollywoodu by bylo bezrukých. Už tak mě štve kolik kvalitních japonských filmů američani ukradli - viz. třeba Kruh... Ale tohle by byl už vrchol všeho, opravdu. Všichni, kdo by se na takovémto odporném remaku japonské klasiky podíleli, by si zasloužili být zapsáni do zápisníku smrti s poznámkou "pokud možno co nejbrutálnější smrt..."(8.2.2011)
Sneaky
Kdože to má režirovat? Lighte, kde máš ten Zápisník Smrti? Je čas ho použít na lidském člověku.(1.1.2012)
kirmalee
Ty už nevědí, co mají v tom Hollywoodu dělat. Buď už nemají vlastní nápady, co mají natáčet, anebo si prostě myslí, že americká verze bude lepší. Ale jak je znám, po zkažení Kill Bill, Kruhu a podobně, to bude naprostý propadák. To zase Hollywood s něčím přišel. Please don´t do it!!(19.3.2012)
Mayki
Když jsem poprvé viděla tento obrázek, myslela jsem, že jde jen o fanouškovský vtip. No a ejhle, narazím na tohle. Co to má být?! Jen doufám, že to bude mít lepší zpracování než Kruh nebo Nenávist a neudělají z toho zase jen masakr bez hlubšího děje, co pobaví jednoduché a brutální myšlení mladých američanů.(30.4.2012)