Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rychlost, koně pod kapotou a bezpečnost v magazínu pro motoristy. (Česká televize)

Recenze (21)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pořad je vysílaný už spoustu let. Ne terprve od roku 2004!!! Sledoval jsem ho už, když jsem chodil na základku v letech 1997-2000. Překvapivě mě tento magazín bavil. Líbily se mi testy nových aut a různé zajímavosti. Dnes si nedokážu představit se na to dívat. Auta mě už nezajímají, což potvrzuji tím, že ve svých 25 letech nemám žádný řidičák!!! ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsme měli před sebou docela podařený informativní pořad o automobilech a motorkách. Od nových dílů (letošní rok 2014) ale kvalita klesá. Tragicky nesympatické podání moderátorů je až otřesné. Proč se mám v pořadu o motorismu dívat na člověka, který jednou v životě na olympiádě dobře skočil na lyžích? Ani jeden z nich není vhodným moderátorem pro takový pořad, s vyjímkou Josefa Kaliny, který narozdíl od ostatních působí ve své moderátorské roli přirozeně a inteligentně. Musel jsem snížit hodnocení pořadu o dvě hvězdy. Smutné. Snaha lehce se připodobnit britskému Top Gearu přišla na zmar. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bežná, priemerná, nijak zvlášť nápaditá, ale aj tak celkom solidná, pomerne zaujímavá publicistická relácia pre nadšených motoristov, ktorú vysiela verejno-právna Česká Televízia (ČT). Rady, typy, novinky, postrehy týkajúce sa automobilov, motocyklov a všetkého, čo s nimi súvisí. Plus pravidelná súťaž pre pozorných divákov o praktické, vecné ceny. Také je AMR - "Auto Moto Revue". ** ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější pořad o autech, jaký jsem zatim viděl. A to jsem velký fanda. Poslední dobou registruji mírné zlepšení (2010), ale neustálé protlačování čtyřkolek mi leze krkem. Naopak zajímavé a podobných českých pořadech jedinečné je povídání o veteránech a automobilové historii, sem tam nějaká motorka a skútr. K něčemu jsou i rady motoristům ohledně bezpečnosti, servisu a služeb okolo automobilů. Ale probůh, ať to není jen pro seniory! ()

sator 

všechny recenze uživatele

Historie Auto Moto Revue Věděli jste, že původně se pořad jmenoval Motoristicko Dopravní Revue? V archivu ČT se dochovalo několik černobílých celých pořadů, ale vůbec nejstarší je hudební záznam znělky, ta pochází z roku 1971. Prvními tvářemi pořadu byl Jan Kalina a Luboš Pecháček. Později student žurnalistiky Vladimír Dolejš. A ještě později Tomáš Hrnčíř a slavný motocyklový závodník František Šťastný. Režírovali např. Pavel Pospíšil, Miroslav Fišera, produkoval Jan Kutil, později Marie Plocková nebo Jaroslav Petr. Dramaturgy byli Stanislav Cáhel, Dušan Neumann. Pořad vznikal v Hlavní redakci tělovýchovy a sportu, pak přejmenované na Hlavní redakci tělovýchovy a motorismu. Šéfredaktorem byl také Jiří Nedvěd. Natáčelo se tehdy na černobílý film, natáčelo se dva dny a pak se pořad kompletoval ve studiu, pamětníci si vzpomenou na bohatou listárnu Vladimíra Dolejše. Vysílalo se každou sobotu – takže dokonalý návrat. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama