Telebazar (TV pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 2003, 50 min
Zdeněk Izer a jeho hosté vám předvedou ty nejbizarnější reklamy. (oficiální text distributora)
Djkoma
Zdeněk Izer není zrovna můj nejoblíbenější komik, ale rozhodně Jitka Kocurová jako hloupá asistentka dokázala pobavit a zaujmout. Jinak nemastné neslané a prázdné... Ty reklamy se však povedly, což se těžko připisuje autorům...(14.12.2009)
Malarkey
Co se přetvářet? Já se u Telebazaru vždycky bavil. Scénky byly občas geniální občas trapný, ale vždycky to mělo ten Izerův humor. Takovou scénu s Nedělní partií můžu sledovat pořád a budu se tomu smát jak dement. Takže nevím v čem je problém, že to lidé tak shazujou. Musím se ale pochlubit, že jsem ho v době, kdy Izerovi běžel Telebazar, potkal osobně v jedné restauraci v Brandejse a víte co? On je pořád stejnej, jdete si s ním sednout na obídek, po ruce těhotná manželka, čekáte klídek, ale to né. On zase vypráví příběh o cikánce bezzubý a všichni se tomu smějou. Tomu se řiká komik od narození a ne z donucení.(18.12.2009)
TheMaker
Jo jo, to když Zdenda Izer ještě bejvával v TV, tak to bylo fajn. Na tenhle pořad jsem díval rád a pravidelně.(28.10.2009)
castor
Izer nikdy nebyl mou krevní skupinou.. a jsem tomu rád!!(7.7.2010)
duklak2
Těžkej průměr. Na první pohled je Izer komik, ale když ho vidíte vícekrát, tak se vám dělá špatně. Telebazar nebyl špatným pořadem, ale jen některé reklamy byly povedené. Více jich bylo trapných a nevkusných. I přesto ale dávám tři hvězdy. Potřeboval bych si v mé paměti oživit ten Izerův humor.(4.4.2010)
heyda
Izer mě vždycky uměl parádně pobavit a některé jeho scénky jsou pro mě nezapomenutelné (Pražák na návštěvě, Nedělní partie, Vietnamec, Brněnský policajt). Myslím, že Izer je ikona zábavných pořadů, která dosud nebyla dostatečně doceněna. Všichni mluví o Genzerovi a Suchánkovi, ale na Izera si nikdo moc nevzpomene a přitom tyhle dva komedianty shrábne svým přehledem a nadhledem do hrsti. 75%(16.1.2011)
iamek
Izer už hodně za zenitem. Kde jsou doby pořadu Na palmě.(16.10.2009)
Chrustyn
Ačkoliv Izera můžu toto bylo silně nepovedené a opravdu málokdy vtipné.(16.4.2010)
SeBig
docela zábavná šou s Izerem ja jsem se bavil ale jinak nic moc(5.7.2010)
Davies182
Já ale vážně vůbec nechápu, proč mi ten šašek nebyl nikdy sympatický... Ty dvě hvězdičky jsou jenom za reklamy. Myslím ty předváděné v pořadu :-D.(7.10.2009)
whack
Ako skutoční "myslivci" :)(30.1.2011)
Mystery13
Izer kvalitativně mírně ztrácí a tento pořad je toho živoucím důkazem. Je mi líto, ale prostě to tak je.(6.10.2011)
Caszidy
Tady už to šlo se Zdeňkem Izerem z kopce, přesto se Telebazar občas bez újmy zhlédnout dal.(31.10.2011)
Kopik
Za reklamy dve hvezdicky, za Izera a jeho scenky plnej pocet = ctyri hvezdicky.(19.11.2009)
Soundtrack
Halda legendárních scének, Izer umí, ale jeho společníci často ne.(23.1.2011)
Colonist
Já mám Izerovy scénky rád. Někdy jsou extrémně trapné, jindy zase extrémně zábavné. Záleží na tom, jakého má v té dané scénce spoluhráče.(28.10.2009)
Beckett51
Zdenda je nepřekonatelný.(12.9.2011)
6thSun
Hodnocení je za scénky.(24.8.2010)
tom88
Izera nemám moc rád a jeho humor je síce humorom , ale ja som sa nesmial a tie trápne reklamy fakt nemusím.(10.9.2009)
Danny F.
Skvělý Zdeno Izer. 70%(23.3.2012)
Podobné
- Skečbar (TV pořad) (2010)
- Jen blbni! (TV pořad) (2006)
- Pípšoubazar (TV pořad) (2005)
- Kinobazar (TV pořad) (2004)