Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální kuchař Petr Stupka se v tomto pořadu Tv Prima snaží předat kousek svého kuchařského umění českým divákům. (kubas369)

Recenze (12)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pokračování "Mňam prima vařečky" a "Tescoma prima vařečky", už bez moderátorů Zounara a Kopála, zde však s profesionálním kuchařem Petrem Stupkou... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, dlužno přiznat, že oproti jiným >stup(id)kám< je knédlyk Stupka hotovej kouzelnej dědeček... Ale tak aspoň že tam má skřiňky nejmenované nábytkářské společnosti... °-/ - - - - - (Vídáno občasně na >nepríma párty s kuchtařem< , hodnocení 133., pártyštář zde jako desátý - 22.7.2011) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že pořad letos opakují a ráno mi to akorát vychází, že k snídani stihnu jeden recept Petra Stupky, se rád dívám. Je to o něco lepší, než když vaří Jiřinka Bohdalová nebo Honza Rosák, o Novotném s Babicou nemluvě. Tady totiž vaří profesionální kuchař i když s krapet zbrklými prsty. Ovšem občas do svého monologu propašuje několik moudrých rad z praxe a já mu to věřím podobně jako Zdeňkovi Pohlreichovi a to o dost víc, než když mi tyto rady podsune nějaký herec nebo rádoby bavič. Výběr hostů do tohoto pořadu už je věc jiná a dost to kazí celkový dojem. Posílám tři hvězdy, aby se neřeklo. Chválím hlavně proto, že jsem dvakrát vařil podle pana Stupky a zabodoval u své lepší polovičky. Díky. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

postupka má čupr brejle, ale vlad naražeč to celý zechčil...pryč vod něj..a teď, něco pro labužníky...můj vlastní recept, uzamčený v trezoru..-čtvrtková polévka neboli pokrm prasat- pište si..Ingredience: ze všeho co najdete v lednici uřízněte čtvrtku, hoďte do hrnce a zaljte vodou....majlant bych na tom vyďál, a takovej sem grand ( ten člověk by se rozdal)...pak čtvrt hoďky na plotně a je to hotová delikatesa (mňamka)...a pokavaď do toho přidáte dva, tři banány, je to i bezva projímadlo ()

svobik odpad!

všechny recenze uživatele

Programové oddělení Primy dokonale oblaflo diváka, jenž si často myslí, že tato stanice vysílá kvalitní pořady ze své produkce, především pak ty o vaření. Doporučuju si ale zapnout televizi v ranních hodinách, kde se předvádí expert, který v mnohém překonává Jirku Babicu. Minimálně svou mluvou určitě... ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to děsně otravný a nudný, dala bych tak čtvrt hvězdičky za jeden dobře osvědčený recept. A to byl sýr, salám a zelenina napichaný na špejli!! ()

Jigsaw88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohoto ,,kuchaře" opravdu nemusím, navíc toho 2x moc neumí. Stačil mi nedávný díl s prostitutkou Reginou z vyvolených a hodnocení bylo jasné, opravdu otřesný zážitek. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z řady supernudných pořadů zaměřených na vašení. Skoro má u toho tendenci člověk usnout s rukama na sporáku. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct bohužel jen jednu věc a tou je sračka. Nechci se u toho rozepisovat, ani nejsem s tím slovem spokojen, ale jinak se to bohužel nazvat nedá. Párty s kuchařem, aneb jak neservírovat televizním divákům pod nos pořádnou sračku. Ještě, že to dávali brzy ráno, ale i ty poslední minutky, které u každého dílu zbývali a stihl jsem je bylo peklo. Horší pořad o vaření jsem v životě neviděl. ()

Reklama

Reklama