Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Investigativní pohled do zákulisí vyšetřování zločinů. Svědectví, realistické dramatizace, záznamy z televizních zpráv, novinové výstřižky, rozhovory s rodinami a přáteli obětí, s advokáty a státními zástupci. Tento investigativní seriál přenese diváky do zákulisí samotného místa zločinu. Přímo tam, kde se shromažďují klíčové důkazy. Policisté, rodina a přátele oběti, obhájci a státní zástupci, ti všichni předkládají své vzpomínky na zločin a jeho následky. Tyto důkazy a fakta z první ruky spolu s dramatickými záběry, fotografiemi a novinovými výstřižky utvářejí ucelený pochmurný obraz pravdy skrývající se za jednotlivými případy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak to je něco pro mě.. hledání stop, pátrání, usvědčování. V tom si doslova libuji. Jen kdyby to potom nemuseli ti lidé odnést životem. Ale to je na tom ale zároveň to nejlákavější, že rekonstruují případy, o kterých jste slyšeli a četli. Ráda nahlédnu do zákulisí vyšetřování. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé "crime stories" sú podávané veľmi dietne, decentne a dostatočne nepopisujú, čo sa v skutočnosti stalo. Väčšinu času zaberajú informácie typu "bol som v šoku, celá komunita bola v šoku, celé oddelenie bolo v šoku, nikdy sa tu tak brutálna vražda nestala a celé mesto je v šoku a obyvatelia si začali zamykať dvere, za celú svoju kariéru som tak brutálnu vraždu nevidel..." a o tom, ako všetci svorne usilovne pátrajú, aj kedˇsú v takom strašnom šoku. "Herci" sa tu točia stále tí istí, takže je celkom možné, že vraha z jednej epizódy uvidíte ako obeť, policajta alebo svedka v inej. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najsilnejšou stránkou tohto dokumentu je prezentovanie samotného vyšetrovania, kedy divák dostáva možnosť nahliadnuť na postupne vykonané kroky polície, za pomoci ktorých sa im podarí dolapiť konkrétneho vraha. Vypovedajú v ňom samotný detektívi, advokáti, pozostalí, pričom dej "príbehu" je z inscenovaný za pomoci hercov. Kto očakáva spoveď tých "naj-zodpovednejších", môže zabudnúť. Aj keď toto nie je zlý počin, v tomto smere sú lepšie dokumenty. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama