Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bývávaly doby (to jsem byl ještě na základce, když se to vysílalo), když jsme na to s našima čuměli celkem pravidelně. I já měl sice raději DO-RE-MI s Laurinovou, ale i tady měl Trávníček po boku pohlednou kolegyni Radku Kaspar, která byla popravdě jediným opravdovým bodem mého zájmu v této show. Dodnes si pamatuji, když tam zpíval v té době hodně mladý Matěj Ruppert. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Pořad, jehož kvalita-nekvalita se vyrovnala bratříčkovi z Novy. Ranné pokusy komerčních televizních kanálů u nás skoro vždy končili hrůznou podobou. I zde se producenti řídili heslem ZA MÁLO PENĚZ, HODNĚ MUZIKY a taky to tak dopadlo. Snad jedině občasná kuriozita z těchto pořadů, která se dá i dnes na YT nalézti, je dostatečným upozorněním pro dnešní diváky, že dříve to bývalo s tv zábavou ještě horší, než teď!! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Prima je laskavá televizní stanice. Dává totiž možnost lidem bez talentu, aby národu dokázali, že zpívat skutečně neumí. Kdyby to vysílali ve 3:00 AM, tak bych tomu snad i nějakou hvězdu z recese udělil, ale nějaký filuta ho nasadil do doby, kdy jsem znuděně přepínal programy při večeři a tak se tomuto balastu nedalo vyhnout. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s dalšími nadutými kamarády a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Do-re-mi. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama