Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američan Simon Storm žije v Jihoafrické republice, kde řídí velkou reklamní agenturu. Je ženatý s atraktivní malířkou Teresou, kterou však podvádí se svou asistentkou Kate. Aby se mohl rozvést, najme soukromého detektiva, který odhalí, že ho žena také podvádí. Chce s pomocí kompromitujících fotografií dosáhnout rozvodu, Teresa však vlastní nahrávku, na níž ji Simon podvádí s Kate, a rozvod odmítne. Simon v opilosti najme vraha, aby ji zabil. Sotva však vystřízliví, zalituje a pokusí se vraha zastavit dřív, než bude pozdě. Do nepříjemné situace se navíc nečekaně zaplete i Kate a policejní detektiv Bud. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

alambert 

všechny recenze uživatele

Dám tomu jednu hvězdičku za sexy hlavní hrdinky, ale jinak je to Odpad!. Sice se tu píše, že je to Thriller, ale jak dějem, tak kvalitou všeho od hudby až po herecké výkony je tenhle film naprosto srovnatelný s filmy, které se označují jako "erotické". Liší se od nich jen přetaženou stopáží a příliš krátkými erotickými scénkami. A musím zmínit, že to na mě působilo dokonce až tak, jako by byly dodatečně vystříhané a vyloženě tam chyběly. xD ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nechť nečtou ti z vás, kteří jste film ještě neviděli a netoužíte vědět, jak to celé dopadne. Vám ostatním se přiznám, že při mnoha mnoha mnoha podobných filmů jsem si říkal, jaká by to byla paráda, kdyby nakonec ty dvě ´hrdinky´ byly lesbičky. Pak přišla Osudová hra, která splnila mé dávné přání. Nedá se však říci, že bych byl naplněn uspokojením. To zcela přebíjí nezpochybnitelná skutečnost, že pointa příběhu je nesmyslná, ničím neopodstatněná, křičící prvoplánovou touhou tvůrců ´šokovat´ diváka za každou cenu. Ano ano; jsou sny, které realitou předstihnout nelze. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Manžel podvádza svoju manželku s milenkou , manželku dá zabiť ale následne to oľutuje až skutočnosť vyjde nakoniec najavo 2* ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mám dobru náladu a preto jedna hviezdička za to, že sa ten nepodarok tvári ako film, má niečo z diaľky pripomínajúce dej, obsadenie tváriace sa, že vie hrať (ale len tváriace sa) a pokus o pointu, aj keď poriadne prepálený. Tento film snáď zaujme len individuum snažiace sa zahrnúť svoju drahú polovičku všetkým možným, predovšetkým však tak približne dvoma kubikmi čerstvej hliny. Ale ani on si tu tej inšpirácie nejako príliš nenájde... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama