Alice Cooper: Welcome to My Nightmare (koncert)
Alice Cooper: Welcome to My Nightmare
Dokumentární / Hudební
USA, 1975, 84 min
David WintersHrají:
Alice Cooper, Vincent Price- komentáře
JohnnyD
Asi najprepracovanejšia Aliceova show ever. Na vrchole tvorivosti i popularity Alice šokoval svet a predviedol javiskovú show, akú nikto predtým nevidel a ovplyvnil poňatie hudby a koncertov na dlhé roky dopredu. Vrcholom je jednoznačne pasáž s pavúkmi pri Black Widow, následné naháňanie golemov a finále v Escape s prelínaním filmu a divadla na javisku s neustálym utekaním do filmu/nočnej mory a späť. Hudobným vrcholom je zase gitarový súboj Steve Hunter vs. Dick Wagner. Ako tanečnica sa tu predstaví aj Aliceova budúca žena Cheryl.(1.10.2011)
bassator
Skladby Devil´s Food, The Black Widow a Steven nemůžu dostat z mysli. Těm bych dal procent 120... Jako celek - 13. 8. 2009 - 85%(13.8.2009)
liquido26
Když porovnám Alicovu starou podiovou show s tou novou, tak je to úplně o něčem jiném. Na videu k Welcome to my Nightmare se máte po celou dobu koncertu na co dívat. Choreografie je propracovaná, Alice mění obleky, skvělá světla, obrovská pavučina, hlas Vincenta Price, no prostě člověk s e nenudí ani na okamžik. Škoda, že dneska už se Alice specializuje dokola na ty samé kousky - svěrací kazajka, exekuce, sestavení Frankensteinova monstra a škrcení sestřičky a takovouto pestrou nápaditou a zábavnou show jako na Welcome To my Nightmare už neprovozuje.(14.12.2008)
Beckett51
Mr. Alice Cooper ForEver! 90%(1.1.2011)
Evora
Alice Cooper je unikátní šoumen a na tomto DVD je v nejlepší formě.(19.2.2009)
tojowoeZNK
Skvělej zážitek, zlepšilo mi to náladu . Alice je borec.(5.2.2011)