Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen

Komedie / Sci-Fi

USA, 1965, 88 min

Norman Taurog

• Djkoma

Těžko hodnotit skvost mezi špatnými a ujetými sci-fi snímky 60. let, ale co se dá dělat. Nebavilo mě to a jediné, co jsem si odnesl je, že už vím odkud vzal Austin Powers svoje Robotky:). Kromě na svou dobu pěkných žen v dobovém spodním prádle tu není ani pořádný humor, ale spíše shluk několika vtípků, které vůbec nefungují. Ovšem, každému komu se tohle líbí a baví ho to, přeji hodně radosti s dr. Goldfootem.(7.8.2009)

• Flego

Slabučká komédia ( paródia ), kde nefunguje skoro nič... ani humor. Vincent Price sa zrejme bavil, ale v časoch keď točil úspečné cormanovky, niet sa čomu diviť.(14.8.2009)

Skvělá komedie s Vincentem Pricem. Takhle kdyby vypadaly tehdejší Bondovky...(8.8.2009)

Naprosto ujetá a šílená záležitost. DR. Zlatobotka vyrábí ženboty, jejichž pomocí balí mocné generály. Bohužel při polibku takovému správnému ženbotovi exploduje hlava. Nikdo se tu s ničím nepáře a co nejde natočit venku, natočí se v ateliéru v kulisách z papundeklu a je to. Krása.(17.1.2007)

Už chápu, odkud čerpal Austin Powers :))). Výtečná bláznivina k demižónku vína. Nutný však smysl pro ujetost. Ti kdož příběh, výpravu, kameru, herecké výkony a bůhví co ještě na filmech v každém případě hodnotí, budou mírně rozčarováni. Některé filmy vznikly jen za účelem pobavit. A tomuto se to povedlo výborně.(7.10.2009)