Reklama

Reklama

Reigo - Monstrum z hlubin

  • Japonsko Šinkaidžú reigó (více)

Obsahy(1)

Za 2. světové války se chlouba japonského námořnictva, bitevní loď Yamato, spolu s ostatními loděmi kombinované flotily, plaví Jižním mořem poblíž Trukových ostrovů. Podporučík Kaido je jedním z důstojníků sloužících na Yamatu v přední linii námořních bitev, zatímco jeho milovaná Chie očekává jeho návrat v jejich rodném městě. Byli to milenci, ale Kaido kvůli nejisté budoucnosti nikdy svou lásku Chie nevyznal a místo toho nastoupil službu svojí vlasti. Přesto neustále nosí její fotku v náprsní kapse košile. Jednoho dne kombinovaná flotila spatří něco, co je zprvu pokládáno za nepřátelskou ponorku a je zahájena palba. Útok je úspěšný, nicméně to co se potopí do hlubin není zdaleka ponorka, nýbrž obrovské mořské monstrum, které později přivodí katastrofu celé flotile... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

maniak.sused odpad!

všechny recenze uživatele

Toto už je prisilná káva aj pre zarytého fanúšika céčkových monster movies. Niečo tak zlé som asi ešte nevidel (a to som už videl kadečo). Z hodnotenia som veľmi prekvapený, 22% je nezaslúžených, lebo okrem toho, že film je pochopiteľne príliš zlý na to, aby sa dal brať vážne, je dokonca príliš zlý aj na to, aby bolo jeho pozeranie zvrhlou zábavou v štýle Asylum. Veľmi, veľmi zlé. Vlastne je to asi najhorší film, čo som kedy videl. ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost! Za speciální efekty by se nestyděly ani děti v mateřské školce, dialogy by zvládly také levou zadní. Nepřepsal se někdo v datumu výroby tohoto skvostu? Nemělo tam být spíše uvedeno 1908? Pak bych možná mnohé pochopil. Nebo jsem jen nestrávil pokus o velmi "umělecky" pojatý snímek? Možná kdybych si od svého 2,5 letého syna vypůjčil jeho oblíbený parník, kachničku a delfínka, tak ve vaně mobilem (abych se přiblížil otřesné kvalitě záznamu) natočím poutavější dobrodružství. Odpad je v tomto případě velmi milosrdné hodnocení. Ani nevím co mne přimělo vydržet celých a alespoň 100x proklínaných 81 minut .... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem síla. Nevím co říct dřív. Reigo je jaksi taková menší parodie na monster filmy, ale ne že by jí to šlo, tenhle film mohl být buďto špatně zábavný film, nebo prostě zábavný film. Ale ne. Ten film je těžce nudný a nezábavný. Pár scén je sice dokonalých, jako třeba přeskok přes loďˇ. Ale to prostě nestačí scény bez Reiga jsou těžkopádné s těma nejstupidnějšíma dialogama na světě. A nevím jestli herci hrály "jakože ze srandy" ale ty jejich eskapády byly příšerné. A to i přes to že se tu najde pár(2) známých tváří.Zrovna nedávno jsem viděl podobný Japonský horor. Jmenoval se Psycho shark ten byl sice o něco horší ale kdybych měl vybrat dva nejsměšnější Jap. horory tak tyhle jsou na prvním místě. Navíc v žádném jiném filmu jsem neviděl více nesympatického hlavního hrdinu(navíc jsem myslel že to byla ženská). Efekty jsou špatné, čekal jsem že to je pár odkazů na Godzillu ale asi ne prostě levnost nad levností. Kdyby do filmu daly aspoň nějaký masakr ale to ne. No prostě velké zklamání a blbost navrch. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Ambice tvůrců miliardkrát překročily jejich možnosti herecké, finanční a veškeré ostatní. Troufli si znesvětit dokonce i památku Yamata, nej- bitevní lodi historie. A předvedli ji v grafice jako z počítačové hry 80. let (ne, to jsem se neupsal), s asi 15 velmi mizernými herci, kteří obstarali veškerou pětitisícovou posádku. Nic vojenského tam nefunguje. Objeví se příšerka, která má zálusk ničit, a všichni kvílí nad tím, že bude neporazitelné japonské námořnictvo zničeno. Metají po sobě neuvěřitelně debilní dialogy, které mě nicméně svou debilitou až bavily. Místy se film snaží o vtipy a tu a tam se mu to i daří. Čistý odpad to není, ale zábava jen horkotěžko vyrovná utrpení. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná amateřina a nuda. Už jen příběh zasazen do 2.světové války na japonskou loď, je pro mě dost nepřijatelné, vzhledem k tomu, že Japonci byli nepřátelé, tudíž jsem si stejně přál, ať je ta rybička co nejdřív sežere. Sama potvora vypadala tak blbě jako by jí kreslilo dítko ze školky. Ještě že máme možnost posouvat obraz , jinak bych to nedokoukal. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl v USA oficiálně vydán až roku 2019 a šel rovnou na domácí nosiče – distributor se však rozhodl paratizovat na velkofilmu Godzilla II Král monster (2019), který šel v té době do kin a rozhodl se toto japonské béčko uvést pod názvem Raiga: God Of The Monsters. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama