Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (700)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Ústřední odporný nápad zvedá kufr fakt dost, to opravdu jo. Jinak mi to přijde co do hereckých výkonů takové dost přehrávané. Chování dvou bab je extrémně vygradované do blondýno-blbostních sfér. Doktor je zase ultra moc expresívně samolibej narcisek, kterej se vyžívá ve svých pomalých lascivních gestech snad ještě víc než Billy Drago. Tohle mi ale zrovna v tomhle filmu přijde, že tyhle přehrávané/špatné herecké výkony jsou záměrné. Některé násilné a nechutné scény jsou oproti tomu dost naturalistické a reálně vypadající. Takže z toho pak vzniká docela zajímavě kontrastní dílo. Jsem zvědavej co má být v plánované dvojce. Tři a půl hvězdy, ta půlka je navíc za tu ústřední těžce úchylnou myšlenku :-) . ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Řemeslně průměr, možná i podprůměr, ale ten neuvěřitelně zvrácený nápad to táhne nahoru. Znepokojivej pocit jsem z toho filmu měl od začátku až do konce, respektive ho mám i teď, jen když si na něj zpětně vzpomínám. Myslím, že horší osud, než měla jedna z doktorových obětí, už ani nelze pro člověka vymyslet. PS: Co chce Tom SIx vymyslet pro sequel (Full Sequence) si ani neodvažuju odhadnout. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totálně prázdný film, který sází jen na jednu jedinou věc, vytvoření lidské mašinky, která začíná přední hubou a končí prdelí (složená ze tří lidí). Celkem "perverzní" nápad říkáte si, ale u tohoto perverzního nápadu vlastně jen zůstává. Six se to snažil pojmout psychologicky, ale vůbec se mu to nepodařilo, takže vidíte jen 90 minut (360 minut ve vaší hlavě) dlouhou nudu, ve které dojde na dva řezy do prdele (již zmíněná operace) a to je vše. Horor jak vyšitej, amatérský shit. 40% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nápad není špatný, ale to je jediné co mě u tohoto filmu napadá jako klad. Herci se vůbec nechovají jako herci, ale jako blbci. Kamera chaotická a amatérská, děj je předvídatelný a bez špetky něčeho co dokáže aspoň trošku zaujmout. Pokud má být další díl, tak se mu vyhybám obrovským obloukem... 2/10 = 20% ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejzábavnějších filmů, které jsem kdy viděl. Naprosto primitivní vývoj děje a chvilková nelogičnost navazujících scén je stejně směšná, jako celé finální dílo šíleného chirurga. Bizarní, či dokonce zvrácené to není ani v nejmenším, na to jsou tu jiné úchylárny, toto se absolutně minulo svému žánru, tohle měla být komedie. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Když Lindsay (Ashley C. Williams) běží nahoru po schodech se zakrvácenou paží, dotkne se rohu zdi, ale krev na zdi je ještě před tím, než se jí dotkne. (Mrs.Blue)
  • Když přijde řeč ohledně amerického remaku, Tom Six vtipkuje, že jako první článek by dal např. Toma Cruise, a jako článek prostřední Paris Hilton. (headcrab)
  • Nápad se zrodil v hlavě Toma Sixe velice jednoduše. Koukal s kamarády na televizi, kde zrovna byla řeč o nějakém pedofilovi. Tom řekl, že by mu měli přišít pusu k zadku tlustýho kamioňáka, že by to pro něho byl dobrý trest. Později si uvědomil, že by to byl vynikající námět pro horor. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama