Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

maddy 

všechny recenze uživatele

Naozaj mi nevadí to, že sa film nezaoberá žiadnym vysvetlením, pretože ten nápad s "vražiadcimi tieňmi" bol naozaj pútavý, dokonca až do takej miery, že prvých 30 minút si dokázal plne udržať moju pozornosť. Bohužiaľ, keď sa vo filme ani po uplynutí pol hodiny nič zásadnejšie neudeje a omiela sa dookola neustále to isté, tak to neutiahne ani sebelepší nápad. Nepomáha tomu ani tupý scenár, u hororov väčšinou neočakávam "oscarovú" kvalitu, no tentokrát vkladá hercom do úst neskutočné nezmysly (vrcholom bola scéna, kde postavám v bare dochádza palivo v generátore a oni si až po dvoch dňoch uvedomia, že by mali šetriť energiou a vypnúť nepotrebné veci ako jukebox, vonkajšie neónové osvetlenie a pod., wtf?). Navyše to až neskutočne vykráda japonský horor Kairo (2001) - dokonca tam je presne tá istá scéna pádu lietadla a to už naozaj nie je len inšpirácia, ale obyčajné vykrádanie. Celkovo 2,5*, oceňujem hlavne vynikajúci začiatok. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa sťažovať. Hororov, ktoré dobre fungujú len vďaka atmosfére, bez krvi a ľakačiek, je málo, a toto je jeden z nich. Podarené to bolo najmä kvôli zvukom, ktoré bolo počuť v pozadí. Taktiež chválim zaujímavý námet a slušný výber hercov. Niekoho tu trápilo, že sa nedočkáme vysvetlenia, mne to teda vôbec nevadilo, pretože akékoľvek vysvetlenie by bolo podľa mňa od veci, tak radšej nech žiadne nie je. Myslíte si, že ak by prišla nejaká podobná apokalypsa, že by sme sa nejakého rozumného logického vysvetlenia dočkali? Jasné, môže za to Boh, mimozemšťania alebo vláda. Spokojnosť. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $22,729Tržby Celosvetovo $1,667,000Tržby za predaj DVD v USA $996,929 //počet predaných kusov ?║ Také priamočiare béčko, bez zbytočne hlbšieho tápania čím by sa príbeh viac komplikoval, takže samotný námet újde, nejaké to napätie či občas sklúčujúce momenty. /55%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu „Vanishing on 7th Street“ se asi hodně koukali na „Ztracené“ a strašně se jim líbil prvek mlhy, která se zde objevila a která požírala lidi. A tak – aby to nebylo tak trapné – si řekli, že místo mlhy zvolí tmu a budou mít pořádný horor, který navíc bude mít ještě nějaký filosofický přesah. Haha. Nic takového se nekoná a vy nedostáváte zajímavý ani dobrý film. Škoda, ale u podobného začátku musí divák s takovým průběhem počítat. ()

Krouťák odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň jednu hvězdu, opravdu chtěl.. Ale faktem je, že takové NIC jsem od loňských Bastardů neviděl. Z traileru čišelo napětí a i když jsem nečekal bůh ví co, tohle opravdu ne. Čeho se mi tedy dostalo ? Dostalo se mi 92 minut trvajícího utrpení v podobě nulové atmosféry, nicotné (né-li žádné) režie a nezáživných herců, balancujících nad dialogovou propastí (wtf pane scénárista ?) .. Pravdou je, že Vanishing on 7th Street nefunguje na žádné úrovni. Ani thrillerové a už vůbec né hororové. Tento výtvor bohužel splňuje všechna kritéria naprosto zbytečného filmu a totální ztráty času. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama