Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show o lidech, kteří jsou odtržení od normálního dění ve vile, avšak pracují jako barmani. Jsou rozděleni do dvou skupin - žlutí a červení. Z každé skupiny jde týdně jeden do duelu, ve kterém hlasují diváci pro toho, kdo se jim líbí nejvíc. Pořad vysílala TV Prima v roce 2006. (Handle)

Recenze (16)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden bodík za ten chlast, který jsem měl chuť vychlastat, když jsem se na to asi dvakrát podíval. Většina soutěžících stála za prd, ale našlo se tam i pár zajímavých tváří. Savka si konečně vyzkoušel co to znamená makat rukama a taky se velmi rychle pakoval. Novotný je sice blb, ale zase tam dělal alespoň trochu prdel. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

V tuzemském boomu reality show si i Bar chtěl ukousnout svůj koláč sledovanosti, selhalo v něm ale úplně všechno!! Od dramaturgie pořadu až po samotné účinkující.. Absence invence na druhou.. Nicuměl Novotný to celé jen korunoval!! ()

Reklama

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, s jakými beznadějnými projekty můžou přijít komerční televize! Při sledování Baru jsem si připadal jako v jiné dimenzi. V dimenzi magorů. Může mi někdo vysvětlit, o čem ta konina vlastně byla? Nějak mi to během sledování unikalo. To snad už i odpadový Big Brother měl lepší úroveň, i když o tom by se asi dalo polemizovat... ()

Kothy odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle reality show se moc nepovedla. Co byste taky čekali s tímhle nápadem a výběrem soutěžících? ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Pro změnu nejhorší česká realitka, jakou jsem dosud viděl, ale částečně to zachránily navazující netové diskuze (pod jednu jsme psali ještě 2 roky po konci realitky). Nápad nebyl úplně marnej, ba ani casting, ale táhlo se to odnikud nikam, žádný pořádný příběh, fandit nebylo komu a Bouček je možná sofistikovaný moderátor, ale na reality show se opravdu nejvíce osvědčila Tereza Pergnerová. K tomu nešťastné nasazení prakticky hned po konci kontroverzní 2. série VyVolených// 15% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama