Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

SkyLukey odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše polepšovna páničků. Doslova mě iritují lidé, co si myslí, že mají zhovadilé zvíře, které není schopné se naučit základním životním návykům. Ve skutečnosti je to šaškárna lidí, kteří jsou vlastně sami neschopní naučit mazlíčka základním povelům. Český seriál Polepšovna mazlíčků je jen českou verzí amerického pořadu. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Lidská blbost nezná hranic. O tom se můžeme přesvědčovat do nekonečna. Když mi začne přerůstat pes přes hlavu, tak s ním půjdu na cvičák, ale nepůjdu s ním do televize, aby všichni viděli jak jsem blbá, že ho nedokážu zvládnout. O různém rozmazlovaní ani nemluvím, co jsem si vychovalo to mám. Na druhou stranu pes vychovává i svého páníčka a dělá to mnohem rafinovanějším způsobem. Teď se vrátím k to mu, co nám servíruje Nova. Je to nezáživný a nudný pořad. Pro mě docela zbytečný. Nic nového se v něm neříká. Když jsem si pořizovala psa, tak jsem si zjistila všechno potřebné o rase a promyslela jsem si všechna pro a proti. Máme voříška, který je ze tři ras (yorkšír, jezevčík, pudl). Je to trošku individualista. ()

Reklama

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pořadu "Buď já nebo pes" jsem se pohoršovala nad tím, jak lidé zanedbávají výchovu svých psů. U Polepšovny mazlíčků je to o to horší, že veterinářka neumí těmto zoufalcům ani pořádně poradit. Rady jsou směšné a zvláště u dílu s výchovou koček mě přímo pobouřily svou absurditou (jsem chovatelka koček). Bohužel nedám ani jednu hvězdičku, protože Polepšovna mazlíčků je špatný pořad a opravdu NEdoporučuji, aby si z něj lidé brali příklad u výchovy svých miláčků. To by jim mohli spíše uškodit než pomoci. ()

UnholyEvil odpad!

všechny recenze uživatele

Za komediální hodnotu vyplívající z absurdity konání paní Cruely-Žertové a za roztomilé mazlíčky bych mohla dát klidně i jednu hvězdičku... Ale za zničení života tolika psů nejen na, nýbrž jistojistě i před televizními obrazovkami musím tento kýbl řídkých exkrementů poslat přímo do pekel horoucích. Závěrem bych veřejně vyzvala všechny pejskaře, kteří chtějí mít se svým psem hezký a zdravý vztah, aby zahodili piškoty, vrátili psa k sobě do smečky, kam taky patří, a společnými silami vsadili veškeré lidi, kteří se na "tom" podíleli do žaláře za týrání zvířat! ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji, že jako kynolog jsem zaujatý a samotný pořad považuji za tragédii. Spíš Polepšovna pro páníčky… Zbytečný pořad tvářící se chytře. Některé rady veterinářky jsou opodstatněné, proto ta hvězdička. Tím, že je pořad sestříhaný, tak je jasné, že se vytrácí autentičnost. Pořad hlavně vypovídá o naivitě (slušně řečeno) majitelů: pořídit si argentinskou dogu a chtít od ní, aby na lusknutí prstem poslechla, ale zároveň ji nechat vlčit bez výcviku??? Divit se, že foxteriér skáče po paraglaidistech??? Chodit venčit v podpatcích??? Nechápu, za co dostali majitelé těch čtyřnožců krmivo od sponzora… Srovnatelné s pořadem Psí život . ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama