Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

Patrix000 

všechny recenze uživatele

UŽASNÝ SERIAL !! me se libi je zabavny oddechoví dobre natoceny dobři herci mam ho rad!!JOOO a nazor od LiVentura vubec neberte v potaz když se mu kouknete do filmoteky naa filmy serial herce atd. zjistite že to je clovek kterej žije ze starych filmu takže muj nazor je že pro nej nove a oroginalni veci sou pooovl! Ale je to užasný serial! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze dámský právnický seriál, který je založen na "blondýnském" stylu. To znamená, že se tu veškerá dámská část neustále něčemu chichotá, poskakuje a vřeští. Hlavní postavou je úspěšná plnoštíhlá právnička, která kdysi měla postavu jako modelka. A to doslova. Ne, opravdu nepřibrala. Důvod její ztráty štíhlosti je poněkud jiný. Takový pohádkový. Nevím, ale seriálu je to nějak putna. Prostě se tu řeší právnické případy a chodí k soudu. A každý tu může mít postavu jakou chce. Jistá naivita je k pousmání především mužské části diváků. Jinak se jedná o veselý a hlavně usměvavý seriál, který na odpočinek postačí a neurazí. ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Seriál mě zaujal svým konceptem,ale hlavně tím,že se odehrává hojně v právním prostředí.Uznávám že když se posmrtně duše namyšlené blondýnky dostane do těla boubelky-právničky,že to zní hrozně stupidně.Naštěstí je to jen první díl,pak se nám rozjedou právní bitvy,pracovní konflikty atd.Samozřejmě že tam jde i o vztahy,dokonce tam i zpívají.Je to celkově bráno humornou formou,ale pro mě jako člověka co má rád seriály a filmy z prostředí soudu,všechno co se děje mimo soud odpouštím.Zkrátka je to taková pravá blondýnka,má stejnou duši zato kila navíc.. ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvních pěti dílů jsem nad očekávání spokojena, výborně jsem se bavila. Zasloužil by lepší vysílací čas. Napadá mne srovnání s Boston Legal a Ally (Boston u mě vede). Časem možná sklouzne do klišé: boubelka bude vyhrávat případy vždy díky využití znalostí životního stylu Deb (stejně jako Pravá blondýnka usvědčila vražedkyni díky svým znalostem o trvalé). Velmi velmi příjemné. ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Dal jsem si pouze kousilínek..... taky jsem byl totiž párkrát v tělě boubelky, tak jsem očekával, že zde doladím styl a porovnám své zkušenosti. A ono pí ár dý. Ani zmínka o plácání pupíku o pupík, potížích s probagrováváním se k podstatě či o strastech s kladkou, uzpůsobenou k svižnému přesouvání těžkotonážnice do inovativních poloh. Pak tedy - nechápu smysl tohoto počinu. ()

Galerie (658)

Zajímavosti (3)

  • Tenistka Serena Williams je velkým fanouškem seriálu, díky tomu jí scenáristé napsali roli přímo na tělo a obsadili ji ve čtvrté sérii. (Palvinie)
  • V seriálu je i zmínka o Praze, a to v 10. dílu 1. série, kdy sestra Graysenovi (Jackson Hurst) klientky tvrdí, že studovala u madam Bidesmanové, učitelky okultismu. (Palvinie)

Reklama

Reklama