Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Recenze (52)

kulyk

všechny recenze uživatele

Dal jsem si pouze kousilínek..... taky jsem byl totiž párkrát v tělě boubelky, tak jsem očekával, že zde doladím styl a porovnám své zkušenosti. A ono pí ár dý. Ani zmínka o plácání pupíku o pupík, potížích s probagrováváním se k podstatě či o strastech s kladkou, uzpůsobenou k svižnému přesouvání těžkotonážnice do inovativních poloh. Pak tedy - nechápu smysl tohoto počinu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ano, prvotní nápad s mrtvou převtělenou modelkou je naprostá zhovadilost, která by utáhla tak maximálně půlhodinovej kraťas, kde by "boubelku" hrál namaskovanej John Joh Goodman, ale seriál o xy dílech? Boha jeho, v žádném případě! Naštěstí ale Krišna osvítil tvůrce natolik, že většinu dílů udělali tak, že na tuhle zápletku z vysoka kašle, tyhle díly jsou překvapivě přijatelné a jsou průměrným (což v tomhle případě není urážka, spíš naopak) seriálem o partě právníků, kteří nejsou bandou bezpáteřních cynických hovad (což možná trochu mínus je, ale ne každý ocení to co předvedli Kapitán Kirk s Danielem Jacksonem v Kauzách z Bostonu). Průměrné, ale jako kulisa bez problému sledovatelné. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 19.3.2012, réžia českého znenia (NOVA 2011) = TOMÁŠ TINTĚRA+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: FOOOR = 15.5.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2013) = - Kultivovaný, romanticky schematický ale zábavný právnický seriál, čerpajúci inšpiráciu v najlepších prácach Davida E. Kelleyho. (27.5.2013) ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Seriálu V těle boubelky jsem si všimla náhodou, když jsem jednou tak projížděla, co dávají v televizi. No a.. bavilo mě to. Když jste naivní modelka, čekáte, že když umřete, tak prostě umřete. Jenže co když se vrátíte jako plnoštíhlá právnička zpátky na Zemi a musíte řešit případy a obhajovat je u soudu? No, nejspíš se to ale nestane :). Ale tahle spíš oddychovka s modelkou Deb / právničkou Jane mě baví. Ostatní postavy (kamarádka Stacy, Janein/Debin strážný anděl, či další právníci nebo Janeina asistentka) jsou fajn a překvapivě mě baví i jejich právnické případy. 90% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla jen první díl, ale hodně mě to chytlo. Jsem zvědavá na další díly. Jen škoda, že to na nově dávaj v tak blbej čas. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Jako kdybych já napsala knihu o kvantový fyzice. To i ta Pravá blondýnka měla něco do sebe, ale tohle je na mě teda moc. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Dovolila jsem si oznámkovat dříve, než jsem zhlédla celou jednu sérii, protože už jen u prvního dílu jsem se královsky pobavila.Podle mě tomu nic nechybí. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Seriál je úplne skvelá oddychovka, jediné, čo mi na ňom asi vadí sú muzikálové časti, ale počase si dá aj na to zvyknúť...:) Úplne najviac ma baví Brooke Elliott, ktorá úplne dokonale hrá "blonďatú modelku"... ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Klient si naverbuje právníka, právník se jej snaží dostat z problému, nesympatická ženská řeší problémy svých gay kamarádů, klient pod výhružkou "druhé strany" říká právníkovi, že chce odstoupit, právník se mu to snaží rozmluvit, nesympatická ženská řeší problémy své kamarádky, kterou (nevím proč) mám pokaždý chuť augmentovat koule a silně je nakopnout, právník svému klientovi rozmluví odstoupení, debilní hudba, právník klienta vyhrává případ, klient poděkuje, nesympatická ženská se (jako) směje. A tohle 45 minut denně a 5 dní týdně pořád dokola!! ... A zmínil jsem se, že právník vyhrávající případ je vždycky z okruhu gay kamarádů, kterým pomáhá právě ta nejnesympatičtější ženská, co jsem kdy viděl? A pozor - většinou i ta nesympatická ženská má vlastní případ, který vyřeší a debilně se usmívá!! ... Pro mě nekoukatelná hrůza, kterou (zase - nevím proč) někdy prožívám. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

60% ... 1. série. Ale připisuju to spíš skutečnosti, že když se nudím, jsem schopná dívat se na všechno. Jinak je seriál dost nemastný neslaný, bez humoru, bez dramatu, bez emocí. Komedii z právnického prostředí nadále kraluje Ally. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Duša nie najbystrejšej blond modelky v plnoštíhlom tele úspešnej advokátky bojuje za stratené prípady, zvyká si na svoje nové ja i na svojich nových priateľov a kolegov, či na tých starých z novej perspektívy. Je to haluz, ale občas je to celkom inteligentné a často aj vtipné. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tedy...jako kulisa v záplavě podobných seriálů, kterých jede na každém televizním kanále 12 do tuctu, mne to neuráželo, dialogy nebyly úplně blbé, casting také fajn a právnické prostředí se mi stále líbí. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Koukala jsem se na to, když to před dvěma lety vysílali v UK, ale po několika dílech jsem to vzdala, jelikož to bylo o ničem.Určitý potenciál to mělo, ale nemohu říci, že by to "deliver". ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii. Je to milá oddechovka, která ničím neuráží a ani se trapně nevnucuje, příjemně se na ni kouká. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem to sledovala poměrně se zaujetím, nápad mi přišel fajn... ale jak jsem se postupně prokousala k druhé řadě a musím přiznat, že už se občas docela nudím... A vlastně na to koukám už snad jen kvůli Fredovi a Stacy:) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze dámský právnický seriál, který je založen na "blondýnském" stylu. To znamená, že se tu veškerá dámská část neustále něčemu chichotá, poskakuje a vřeští. Hlavní postavou je úspěšná plnoštíhlá právnička, která kdysi měla postavu jako modelka. A to doslova. Ne, opravdu nepřibrala. Důvod její ztráty štíhlosti je poněkud jiný. Takový pohádkový. Nevím, ale seriálu je to nějak putna. Prostě se tu řeší právnické případy a chodí k soudu. A každý tu může mít postavu jakou chce. Jistá naivita je k pousmání především mužské části diváků. Jinak se jedná o veselý a hlavně usměvavý seriál, který na odpočinek postačí a neurazí. ()

Reklama

Reklama