Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 194 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(261)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Ebon 

všechny recenze uživatele

Miluji tenhle seriál a jeho šílené hypotézy... "Rozuměj, za všechno můžou mimozemšťani". Na druhou stranu History opravdu investovala do výpravy, takže člověk vidí skutečnou hromadu zajímavých lokací. Ne všechny hypotézy jsou úplně mimo, chybí mi tam více vyjádření skeptiků, nyní je to tendenční a je tam moc Dänikena. A nejvíce mě fascinuje Tsoukalos, pokud je někdo mimozemšťan, tak určitě on.. :D ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Hraje si to na vědecký dokument, ale pozor, je to celé lež. Dokument, který dává za fakta různé lehce vyvratitelné mýty aniž by dal řeč i odpůrcům těchto fantasmagoriků. Jednoduše řečeno.... vyhoďte z okna dřívko od nanuku a tito individua z něj udělají důkaz o tom, že lidstvo vytvořili mimozemšťané jako vedlejší produkt při zpracování jejich moči. Taková je logika této dokumentární série. Palec nahoru jen za technické zpracování, za ostatní kopanec do zadku. 30% ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele

Každý diel je rozdelený na dokumentárnu časť, ktorá ukazuje rôzne archeologické a historické nálezy, pamiatky, vykopávky, ale aj fyzikálne záhady, a konšpiračnú časť, kde k týmto veciam pridávajú svoje teórie archeoastronauti. Tí snáď ku každému zatiaľ vedecky nevysvetlenému javu, legende, či mýtu, pripisujú mimozemskú spoluúčasť. Verím tak 40% z toho. Napriek tomu 4*, je to proste zaujímavé. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní konspirační seriál. Skvělá témata, někdy brána i z jiného úhlu pohledu než jak je všichni znají a havně výborní průvodci, o tom, že tento dokumentární seriál není nijak pochybný, svědčí i účast samotného velkého Ericha von Dänikena a samozřejmě toho nejdůvěryhodnějšího - Georgia A. Tsoukalose... Prostě paráda, strhující zpracování, spoustu zajímavých témat a informací, nenudící koncept a velice často i spoustu nových informací. Pro ufology (a nejen pro ně) jakéhokoliv druhu rozhodně povinnost... 85%. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Samozrejme nevidím do toho, veľmi sa týmto nezaujímam, avšak zaujalo ma to pomerne príjemne... veľmi pozoruhodný dokument, ktorý v mojej hlave nastolil nespočet otázok, na ktoré sa však možno nikdy nedozviem odpoveď. Mám nutkanie kúpiť si knižku, ktorou bol tento dokument inšpirovaný. Treba vidieť + knižka bude možno ešte lepšia 8/10 ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)
  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)

Reklama

Reklama