Transylmania
(neoficiální název)
Komedie / Horor
USA, 2009, 92 min
David Hillenbrand, Scott HillenbrandObsah
Mladi ľudia idú na výmenné štúdium do Rumunska, ale namiesto toho sa len venujú dievčatám, alkoholu a večierkom.
Jedna párty sa pre nich skončí zle. Nielen, že jeden z nich sa podobá ako voda vode na pána zámku, ale ešte si na nich brúsia nechty upíri, ktorí ich chcú zabiť. (Slunkoo) -
Skupina mladých študentov z USA sa rozhodne stráviť jeden semester na univerzite v Rumunsku a dokázať si, že párty ich nezabijú, ale upíri možno áno. (southpole69)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $397,641║Tržby Celosvetovo $-║(16.4.2010)
fcreading
odpad!Podobne zvrhlé pokračovanie, ale stále iba nuda. Ruky preč!!!(9.4.2009)
MMR
Tato komedie ve mě vykazuje smíšené pocity. První polovina extrémně nudná, druhá polovina docela zábavná. Sice jsem čekal větší zábavu, ale to, že bych byl nespokojen, se říct nedá.(6.12.2011)
demented
Má to svetlé a vtipné momenty, ale bohužiaľ je to aj veľká bláznivá psychotina s kopou trápnych vtipov a prestrelenou stopážou. Na druhej strane stokrát lepšie než všetky možné "Movie" snímky, čo je dané orientáciou skôr na osemdesiatkové komédie než brutál-fekál-dementné paródie nového tisícročia.(9.5.2010)
Radka_86
Zezačátku pořádná nuda, v půlce stále nuda a marné pokusy o vtipy, koncem naprostá stupidita která mě dokonale otrávila. Velké zklamání, jestli toto mělo být vtipné a zábavné tak vážně nevím, asi stárnu....(3.5.2012)
bestlama
Slabé .. zezačátku mi to přišlo trošku vtipné, ale pak jim došel dech a už se to vezlo nudou .. chabotinou .. čekal jsem daleko víc :)(22.4.2011)
intro
HAHA, tak tohle měla být nějaká komedie ve stylu Scary Movie? Trochu to nevyšlo. S partičkou amerických studentíčků se budete nudit po dobu celého filmu a jen občas se lehce pobavíte. Jinak BLBOST.(30.4.2010)
Bigwave
odpad!"Oh my God, what the fuck?!"(4.2.2011)
WoodoX
A prečo nie, je tam síce dosť kadejakých neželaných momentov, ale náhodou to ujde. Nemá to umeleckú hodnotu, avšak tieto filmy s takým nárokom ani nevznikajú a tobôž sa s takýmto nárokom nepozerajú. A oproti iným podobným komédiám to malo dosť zapletený koniec. Naviac si dovolím tvrdiť, že keby si k filmu sadnem naozaj len na posledných 20 minút, tak som z toho dosť vedľa. :-)(8.2.2011)
nessbeal
Jedná sa o klasickú americkú "stupidnú" komédiu, ktorá má možno dej plytký ako voda v umývadle, ale ide o to, že je to komédia, slúži na pobavenie a tým pádom svoj účel splnila. Film som videl 3x a stále sa nedokážem prestať smiať na americkej produkcii. Američania nemajú predstavu o svete, ale napriek tomu film stál zato. 75%(23.1.2011)