Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

Darneth odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu zábavný odpad, sice bych si o ty "experty" tam neopřela ani hrábě, ale u Jolandy si vychechtávám hlavu. "Chcete volat? Nechcete volat? Řeknu vám na vaše otázky. Můžete položit jenom jednu a odpovím tři. A já, mě je to líto. Mě to je líto, protože jsem cigánka a s takovýma lidma cejtim. Nehraju si na ňákou nóbl pani. Žiju s takovym obyčejnym životem. Nemám ňáký kaviáry nebo ňáký holůbata, nejezdim támhle na Má-rolku nebo takový." ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

"Proč Bůh stvořil člověka? No přece jenom proto, aby viděl jeho maglajs v palici" . . . Bláhoffcův "Teorém číslo 1" naplněn zde tedy zcela a beze zbytku! 8-o . . . Docela by mě i zajímalo, co si tak ta >mamá< Košanda vyvěštila pro sebe. Asi že jí někdo jednou hodí k(o)šandu... :o[ . . . Neuvěřitelný hnus s užíváním zjevně fingovaných dotazů, určen pro (nej)dolnějších (inteligenci a zdravému i selskému rozumu nejodolnějších) >deset tisíc< a všelijaké ty vrátné a noční směny, za něž platí účet za telefon (blbí) zaměstnavatelé... :-( . . . Co dodat? Howgh. - - - - - (Občasně a spíše nechtě při přepínání (;-) nahlédnuto v nudně pracovní či opileckou noc na tévé nepríma, komentář zde - v úžasu, že i tato sračka objevila se zde na ČSFD - jako igovidně mnohý - 16.10.2009) ()

Reklama

VIPerson odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk může věřit ledasčemu......ale tomuhle může věřit jen zoufalý člověk.A nemyslim to zle vůči člověku.Sem lidi volaj bud ze srandy,což jim patří nebo jsou zvědaví a nebo jsou vážně zoufalí.Přijde mi to jako geniální nápad a tah jak vydělat peníze.Já sám bych chtěl být bohatý až hanba,ale ne za cenu tohodle....Viděl jsem zaujatě jen jeden telefonát,kam volala matka tří dětí,že jí jedno umřelo druhé na ní zanevřelo a třetí začalo fetovat.Plakala do telefonu a ta ženská s kartama ji ani neutěšila,ale řekla že ho v tom musí vymáchat a že přijde sám ať tomu dá čas že i dcera co na ni zanevřela se vrátí.Nevím sice jak to dopadlo...ale tohle mi přijde opravdu smutný kdy "věštkyně"zdržuje hovor zoufalé ženě,aby vydělala co největší peníze.Je to kalkul,geniální kalkul a zlý kalkul.Ikdybych na tenhle nápad přišel já sám,nikdy bych ho nezrealizoval...ne za tu cenu....dost mouder....tohle nemůže mít nikdo puštěný ani když u toho usne a samo to běží...PS:nevim jestli vůbec hodnotim slovenskou televizi,primu nebo kde to dávají ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte do blázince a pošlete pro Dr.Chocholouška...Lidi byli blbí, jsou blbí a nadále blbí asi vážně budou. Už vidím jak bych cpal někomu do chřtánu peníze za drahé sms, jen proto abych se dozvěděl jestli budu mít štěstí v lásce, zdraví, hodně nebo málo peněz a tak podobně.. Tvůrci pořadu resp. paní-slečna moderátorka má-mají štěstí, že nežijí v 15. století. Zbytečný pořad pro nespavce, i když už vidím člověka jak někdy nad ránem, zpitomělý, volá někam do studia, ale tuším že to pak jde ještě někdy v dopoledních hodinách, tak se kochejte a nevycházejte z úžasu, tak jako JÁ:-)))) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já těmhle věcem věřím, je-likož taky sám něco umím. Co se týče tohoto pořadu tak se mi celkem líbí, "čarodějky" umí dobře poradit a taky se něco zajímavého dozvíte. Ale chápu, že to není pro každého. Každý jsme jiný, ale nezapomeňte: Že něco nevidíte, nutně neznamená, že to neexistuje. Na 5 hvězd ten pořad samozřejmě není, ale zdejší hodnocení mi přijde nefér, takže dávám 5. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama