Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já těmhle věcem věřím, je-likož taky sám něco umím. Co se týče tohoto pořadu tak se mi celkem líbí, "čarodějky" umí dobře poradit a taky se něco zajímavého dozvíte. Ale chápu, že to není pro každého. Každý jsme jiný, ale nezapomeňte: Že něco nevidíte, nutně neznamená, že to neexistuje. Na 5 hvězd ten pořad samozřejmě není, ale zdejší hodnocení mi přijde nefér, takže dávám 5. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte do blázince a pošlete pro Dr.Chocholouška...Lidi byli blbí, jsou blbí a nadále blbí asi vážně budou. Už vidím jak bych cpal někomu do chřtánu peníze za drahé sms, jen proto abych se dozvěděl jestli budu mít štěstí v lásce, zdraví, hodně nebo málo peněz a tak podobně.. Tvůrci pořadu resp. paní-slečna moderátorka má-mají štěstí, že nežijí v 15. století. Zbytečný pořad pro nespavce, i když už vidím člověka jak někdy nad ránem, zpitomělý, volá někam do studia, ale tuším že to pak jde ještě někdy v dopoledních hodinách, tak se kochejte a nevycházejte z úžasu, tak jako JÁ:-)))) ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad určen pro paranoidní důchodce, kterým nevykladají karty čarodějnice, média nebo snad kvalitní kartářky. Karty tam vesele vykládají nedostudované psycholožky, které přes den spravují veřejné záchodky. Veškeré ortely a "vize" tamní "dámy" provádějí přes informace přímo od volajících, kteří jim barvou hlasu, náladou nebo popsáním situace řeknou úplně všechno o problému a ony pak jen na oko zamíchají karty a předstírají, že to vyčetly z nich. Ve většině případů tyto dámy neodolají a zapojí svojí stařeckou potřebu do všeho cpát své názory a nekvalifikovaně radí v závažných tématech ( "s ním se rozhodně rozejděte, ten za to nestojí, karty mi to ukazují"). Koukám na to jen když pracuji v noci na počítači, ale jednu píču jsem už slyšel nejméně 5x vyprávět ten samý příběh o tom, jak jí JEDNOU vyšla věštba a proto by jí měl každý věřit (jinak řečeno, jsem šarlatán, teď se vás snažím přesvědčit o svých pseudokvalitách). Volejte věštce není nic jiného, než laciná psychologická hra na stupidního diváka, ze kterého se musí vytáhnout prachy a pak mu za to něco nažvatlat, aby za týden volal znovu. Je to výdělečný pořad, ne pořad určen pro diváky, proto je to sračka jak náplní, tak účelem. 0% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nemůžu neobdivovat dámy, které hodinu v kuse mluví a mluví, podle pár vět celkem logicky vyvozují spíše než věštby rady do života a vůbec tvoří dokonalou ukolébavku, která zaručeně uspí, když má člověk potíže se spaním. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

"Proč Bůh stvořil člověka? No přece jenom proto, aby viděl jeho maglajs v palici" . . . Bláhoffcův "Teorém číslo 1" naplněn zde tedy zcela a beze zbytku! 8-o . . . Docela by mě i zajímalo, co si tak ta >mamá< Košanda vyvěštila pro sebe. Asi že jí někdo jednou hodí k(o)šandu... :o[ . . . Neuvěřitelný hnus s užíváním zjevně fingovaných dotazů, určen pro (nej)dolnějších (inteligenci a zdravému i selskému rozumu nejodolnějších) >deset tisíc< a všelijaké ty vrátné a noční směny, za něž platí účet za telefon (blbí) zaměstnavatelé... :-( . . . Co dodat? Howgh. - - - - - (Občasně a spíše nechtě při přepínání (;-) nahlédnuto v nudně pracovní či opileckou noc na tévé nepríma, komentář zde - v úžasu, že i tato sračka objevila se zde na ČSFD - jako igovidně mnohý - 16.10.2009) ()

Morien

všechny recenze uživatele

Hustodrsňácká věc, která je spravedlivým trestem pro každého, kdo v době vysílání ještě nespinká nebo není ve stavu, kdy je mu nějaká televize ukradená. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Kult! Nejlépe věští a vykládá karty milá, šikovná Ivana... Regina... omg... Kupcová... to jméno ještě nekončí? Sádlová. ()

mysicka odpad!

všechny recenze uživatele

hehe.. hoho.. huhu.. občas se u toho probudim.. ještě mě nenapadlo tam tý nádheře cinknout.. po pravdě by mě ani nenapadlo, že by to někoho napadlo..:))) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je to len pár storočí dozadu, čo sme tu takýchto veštcov, vykladačov kariet, falošných prorokov, zázračných liečiteľov, šarlatánov a podobných podvodníkov verejne upaľovali. Dnes nám svoje rozumy, klamstvá, môžu predávať priamo z televíznej obrazovky. Nie, nechcem tu rozpútať novú inkvizíciu proti týmto hnusným supom, čo zneužívajú dôveru a naivitu slabších pováh. Stačilo by mi, keby táto relácia čím skôr zmizla z vysielania. Čo sa týka hodnotenia, tak tu naozaj nie je nad čím premýšľať. Toto nemá s filmovou tvorbou absolutne nič spoločné. Odpad! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nedám ani zhulenej. Vždycky se ve mě i přes oslabené vnímání probudí člověk, litující zoufalce v posledním tažení, ze kterých si ještě někdo před za a. sebevraždou, za b. úmrtím na raka, za c. zbavením svéprávnosti udělá kasičku. A vždy mu pěkně poradí. Především rady a názory polocikánských kurev i buzerantskejch plešounů na zdravotní stav telefonujících mě uvádějí v úžas. To na to fakt není paragraf? Kladivo na čarodejnice nám dává takový milý návod, jak ohleduplně zbavit společnost tohoto nánosu parazitických sviní. Směle do toho, sirky hradím. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Blbina, kdo na tohle může koukat fakt nechápu. A taky umím věštit, že takových kravin bude víc. / Viděné epizody cca *2.díly / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Halo? Když vám řeknu své příjmení, rodné číslo a pin ke kreditce, řeknete mi, jestli mne v budoucnu hryzne samička mravenečníka? ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně by mě zajímalo, jestli jsou lidi do tohohle pořadu vážně ochotní volat, nebo tam paní "věštkyni" pouštějí jen nějaké předem nahrané a připravené pásky, aby vypadala úspěšně a snadněji nalákala případného důvěřivého blba. Občasné probuzení v pozdních hodinách má za následek, že někdy vidím fragment z tohohle... jak to nazvat... z téhle hlupákoidní ždímačky peněz. Zvlášť vtipné bylo, když jednou zavolala paní, zmínila nějaké podrobnosti o svém životě a o chvíli později jí ty informace "věštkyně" nejistým hlasem zopakovala jako nějaký objev vyčtený z karet :-))). Stupidní pořad a ještě stupidnější volající, jasný a nekompromisní odpad. ()

Reklama

Reklama