Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Proč je komentář anglicky? A taky mi vadily speciální efekty a moderní kamera. Spíš bych uvítal, kdyby to působilo realisticky. Jinak je to docela milej počin. To prostě musí bejt skvělý, koukat se celej film, jak náš hrdina na sto a jeden způsob kosí Amerikány :-) Hlavně když člověk na premiéře sedí poblíž Hitlera :-D Na DVD k panchartům by mohli dát jako bonus záběry, který natočili kvůli promítání ve filmu. | ► Stolz der Nation ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo pokud jde o recesi, tak v tom jsou pánové Quentin Tarantino a Eli Roth „mistři“. Především však druhý jmenovaný by se měl více soustředit na natočení kvalitních filmů (celovečerních), protože právě s jeho kousky mám občas dost velký problém, je vůbec shlédnout až do konce. Tenhle ujetý kousek si však nezaslouží býti zbytečně moc kritizován, protože jako „propaganda a vtip“ posloužil docela dobře. Divák se nad jeho naivitou zasměje, nábojů tu bylo vystříleno opravdu požehnaně a bylo vidět, že hlavní hrdina si to dosyta užíval – „fofrem bych ho obsadil do dalších nepostradatelných“… ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

Eli Roth je špatný režisér, ale pokud mu dáme příležitost scucnout jeho "génia" do pěti deseti minut, tak na film typu Pýcha národa se ještě zmůže...jako nadsázka a doplněk k něčemu většímu to zase tak zlý tentokrát nebylo. Na druhou stranu zbytečný film to nebyl, v příběhu Bastardů hraje kino a tento film dost zasádní roli :-) ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

"Du feiges Amerikaner Schwein!" Tak neviem. Pre mňa je tento fiktívny trailer trochu zbytočné dielko, bez ktorého by sa "Basterdi" pokojne obišili. V podstate to nie je ničím dôležité pre samotný film (niekto namietne, že to neboli ani fake trailery v GRINDHOUSE, ale tam som to vnímal takpovediac ako súčasť "hry," kde to dobre zapadalo medzi grindhouseouské filmy a dotváralo atmosféru, nehovoriac o tom, že tie upútavky boli vtipné a fungovali aj samostatne). A ak to mám brať len ako zábavku režiséra (resp. režisérov), tak sa to u mňa tiež minulo účinkom, čo sa o takom THANKSGIVING povedať nedá. Proste ma to neoslovilo ani nepobavilo. Atmosféricky to tápe (anglický voice-over??? + ak to malo byť štylizované a lá propagandistický dokument, nechápem ten moderný háv), strihovo a vôbec spracovaním sa mi to tiež nezdalo najlepšie (zmätené, ako napísal Cival). Pre mňa proste nudná zbytočnosť, ktorá Tarantinov film nijako výrazne neobohacuje a ani sama o sebe výrazne nepobaví. Rothovým masterpiecom u mňa stále ostáva THANKSGIVING :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama