Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám "horor z pásové výroby". Co tím myslím? Natočeno s nízkým rozpočtem, minimem ambicí, lacinými herci druhé kategorie a určeno pro velmi nenáročné publikum. Smrtelnou nudu sice u tohoto snímku nezažijete, ale nadšení se rozhodně nedostaví a tak nějak pasivně a bez většího zájmu u toho v podstatě ztratíme 100 minut života. Dějově to na mě působilo dost sterilně a i když pár scén je celkem nosných a zachraňuje to od té nejhorší nudy, přesto je to typický představitel vlny laciných hororových filmů, kterých teď na nás USA bohužel chrlí až moc. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře uděláno, skoro bez hluchoty, ale na druhé podívání to není. Děj je v podstatě jednoduchý, bez hloupých odboček a kliček. Chybí kapečke gore. Štvalo mne uhýbání kamerou tam kde se něco děje, však to není film pro děti. Průměrné béčko. Přidávám něco málo za překvápko na konci. 201205287732/8151 ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně nudnej a nic neřkající slasher. Cokoliv co tu je je strašně nezábavný a nudný. Od postav přes děj až k vrahovy kterej byl jeden velkej omyl. Postavy jsem si nezamiloval spíše mi bylo totálně jedno co se s kým stane. To samé vrah kterej byl debilní a hlavně zapomeníhodnej. Celej slasher je nepovedenej. 2* dávám s velkým sebezapřením. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Najsmutnejšie na "Skratke" je to, že je vlastne strašne zdĺhavá a kým sa vôbec niečo udeje, tak si človek hodinu obhrýza od nudy pred televízorom nehty. Už som bol silne nalomený na vypnutie, ovšem akčnejšia záverečná polhodinka to aspoň zachránila na dve. Možno keby bola "Skratka" krátkometráž s tou záverečnou polhodinou, dalo by sa uvažovať aj o vyššom hodnotení, takto sú dve hviezdy až až. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Samotný název navozuje dojem, že půjde o klasickou vyvražďovačku na lesní cestě, s tajemným zabijákem číhajícím někde poblíž na své mladé oběti, rafinovaně schovaným třeba v roští nebo za stromem. Jenže ono to tak docela není a já jsem se dočkal jen nezáživného děje. Napínavějších okamžiků se dočkáte přibližně tak 20 minut před koncem, ale to už je vlastně pro diváky pozdě. No a úplný konec mi přišel vyloženě odfláknutý. Dvě hvězdičky jsou akorát. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama