Scooby-Doo a Batman

Scooby-Doo Meets Batman

Animovaný / Akční / Rodinný

USA, 1972, 81 min

tak toto nie, toto moc nevyšlo, akési bež šťavy, ťažkopádne /40%/(1.3.2012)

• Subjektiv

Milé děti, když budete pít batmléko, jíst batsušenky a fetovat battoluen, mistři zločinu Joker a Tučňák, kteří by mohli být nebezpeční, si na vás nepřijdou a vy vomůžete pšem dobrým občanům světa. To je ale dobrý nápad! Geniální nápad. Vyčetl jsem to ze svého batosciloskopu. Pokud ale ne, Batman vás pověsí na batlaně. U všech husích kůží, skřítků a mýdlových bublin, je to tak! SkúbyDůbyDůúůú! Poznámka pro nedovtipné: Komentář je sestaven z replik, které se v této dementní záležitosti vyskytují.(27.1.2010)

Batman a Robin se chovají jako v klasickém seriálu z roku 1966, tedy ultravtipně, o dost horší je to ale ve všech scénách, kde nevystupují. Scooby Doo a jeho kámoši jsou podivná parta, nikdy jsem jim nepřišel na chuť a ani tímto filmem si mě nezískali. Takže z toho vychází průměr no. Ale ty hlášky Batmana a Robina, to byla síla:) Možná jen kvůli nim se na to zase někdy podívám. Ale spíš ne, radši si pustim jejich seriál.(28.10.2009)

Scoobyho a Batmana mám rád, ale spolu jim to vůbec nejde. 55%(15.9.2009)

Prkenné, šíleně zanimované a přesto totálně cool. "Výborný postřeh, Robine!"(22.5.2012)

• Němi

Tezko hadat, komu se tohle ma libit, protoze mnou odhadovana cilova skupina jeste neumi mluvit. Vsechny ostatni, vcetne nejmensich deti, to musi urazet zpusobem, jake dementy z vas film dela (nebo spise nez film 2x40 min epizody serialu). Pokud neco stoji za pozornost, je to perfektni prevedeni naivnich charakteru Batmana a Robina z sedesatkoveho filmu (a serialu) do animovane podoby, vcetne vsech nezbytnych Bat-blbosti.(17.10.2009)

Klasický dobrý Scooby-Doo plus hláškujúci Batman s Robinom :-)(5.10.2009)

Je možné to ztřeštěné a nenažrané psisko nemilovat? Ne, není. S ním se člověk opravdu nenudí. Joker a Tučňák nevypadali vůbec hrozivě, ale hodně směšně. Kam by se Batman a Robin poděli, kdyby nebylo party a Scoobyho. Vždyť jim se vším pomohli.(18.10.2009)

• Dexter1

Toto vôbec nie je na pobavenie ale na zaplakanie. Zrejme som čakal klasického Scoobyho s trošku akčnejším nádychom. Miesto toho je tu prihlúpla fraška pre 3-5 ročné deti. 1* je pre mňa za to, že som to dopozeral.(26.10.2009)

Jak já tohle miloval jako malej kluk a s jistotou mužu říct že až budu mít děti tak se na to budu dívat s nima :)(1.11.2011)

scooby je pre mna kultovy detsky serial ale animovany batman mi akosi nesedi.(15.9.2009)

Super záležitost, můj oblíbenec Scooby Doo a spol. spolu s Batmanem a Robinem proti Tučňákovi a Jokerovi. Je fakt že Batman a je trošku topornej ale i tak je to dobrá zábava.(10.10.2009)

• toi-toi

Prejav vcelku solídnej demencie...(13.8.2011)

No to mě podrž! Věčně hladový Mluvící pes a superhrdinský netopýr? Naprosto šílená kombinace! Scoobyho a Batmana jsem sice jako malý vždy miloval, ale tohle, na to nemůžu říct nic jiného než...: :-D. Celkem trapas, ale musím skrze hambu přiznat, že mě to celkem pobavilo....(28.10.2011)

• pekas

Starší datum vzniku je znát. Batman s Robinem vypadají, mluví a chovají se jako teplouši. Na jiné díly Scooby Doo se vydržím dívat, ale tenhle mi vadí.(4.10.2009)

spomienka na detstvo ked sa Scooby sledoval denne. I ked sa to moze pozdavat len detom i tak sa da vydrzat az dokonca.(16.10.2010)

• Čiban

scooby a batman :DD co vymyslí příště ??!! Scooby-Doo a Rambo :DD(27.12.2011)