Reklama

Reklama

Všechno nejlepší – To bude jízda

(festivalový název)
  • Indie All the Best: Fun Begins (více)

Obsahy(1)

Nečekaně úspěšný bollywoodský film vypráví příběh umělce Veera Kapoora,který touží prorazit jako muzikant. Jeho jediným příjmem jsou peníze od bratra,kterému kvůli nim zalže,že se bude ženit. S kamarádem Premem si půjčí peníze od lichváře na nelegální závod,ve kterém prohrají. Vše se navíc zkomplikuje ve chvíli,kdy se objeví Veerův bratra chce poznat Veerovu manželku. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (5)

jorgus 

všechny recenze uživatele

uff tak tohle jsem nedal a podruhe v zivote jsem odesel z kina pred koncem filmu..tohle bylo trapne, ne tim zabavnym zpusobem co mam rad na indickych filmech..ale tohle bylo pres prilis..stovky zbytecnych zvuku u kazdeho "vtipu", roztodivne kreace s kamerou, stado zdegenerovanych hercu a scenar psalo nejake debilni petilete dite..:( videl jsem to do 80 minuty a jednu hvezdu za Dutta, ktery mi pripominal, ze jen se zrodil spatny film, ale byli a budou zase lepsi bolly trhaky:) ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Při prvním sledování jsem možná byla opilá... Při druhém jsem upravovala titulky a snažila se vymyslet aspoň trochu vtipné hlášky odpovídající těm původním hindským slovním hříčkám... Mám se stydět, že mě to bavilo??? ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Pravda je taková, že některý překlad slovních hříček, kterých je ve filmu velká spousta nebyl zrovna moc povedený, ale čest tomu, kdo k filmu dělal titulky. Jinak prostě bollywood - sposta povídání, spousta hudby a tance, vtip napětí - vše v jednom, ale délka filmu je přetažená. Ono na to koukat skoro půl druhé hodiny je velký kumšt. Asi nejlepší v příběhu je Ajay Devgan. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vynikající bláznivá komedie mající v sobě vše, co soudného diváka přiměje se celou stopáží spokojene prosmát a zrelaxovat přesně v duchu oblíbené hlášky: "Relax, chill." Absolutně nebylo nutné lákat na Festival anotací o zamotaném příběhu, v All the Best má absolutní přednost skvělý timing, nekonečná přehršel gagů a stupňování situací do maximálního extrému. Ajay Devgan a Bipasha Basu tvoří jeden z těch nadoblačných dokonalých párů, u kterého není jasné pouze to, který z nich je větší fešák, lepší zpěvák, tanečník nebo komik ;) Velice jsem si oblíbila také Sanjaye Duttu, toho nezdolného indického Škopka, matoucího tělem, jehož přítomnost se rovná rozbušce. Kdo je čí manželka pak samozřejmě rozlouskne už jen naladění na stejnou notu s těmi báječnými hity... Nadto jsem byla spokojena i jako divák předchozího, ač zcela odlišného projektu, Devgan Films. Tím bylo U Me Aur Hum. #festivalbollywoodskehofilmu ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V roce 2009 byl film v žebřížku nejvýdělečnějších filmů společnosti Bollywood na devátém místě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v indických městech, Lonavala a Bombaj. Scény, které se odehrávají na letišti, jsou natočeny v obchodním a zábavním centru Inox ve městě Goa. (Terva)

Reklama

Reklama