Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemohla jsem se rozhodnout, která partička je lepší - česká nebo slovenská. Nakonec jsem usoudila, že obě jsou výborné a obě mám ráda a ani jedna není lepší nebo horší. Ze začátku jsem se trochu zdráhala se na slovenskou Partičku podívat. Už jsem ale koukala na tu českou a všechny starší díly, které jsem zameškala (protože jsem na to nekoukala od začátku, když to začaly vysílat) jsem dokoukala a tak jsem se jednoho dne podívala na pár scének slovenské a na díly, kde byli jako hosti G+S. A světe, div se, bavilo mě to! A bavilo mě to, ikdyž jsem se začala koukat na další díly, kde už G+S nebyli a postupně jsem si zvykla i na slovenštinu, která mi už teď vůbec nevadí, protože ze začátku jsem si nemohla zvyknout. Nejlepší je jednoznačně Kemka a Latinák. Celkově mám nejraději čtveřici Kemka, Latinák, Jakab a teď buď Miezga nebo Pomajbo. Přece jen mám ale o něco radši spíš Mariána než Romana ale všech pět patří mezi mé oblíbence. Polnišová je někdy výborná, někdy mi trochu leze na nervy, v některých dílech mi je docela otravná. Richard Stanke sice nejprve nepatřil mezi mé oblíbence ale postupem času mě bavil víc a víc a dnes patří rozhodně mezi ty, které ráda v Partičce vidím. Vlado Hajdu, který se objevil v několika dílech, mi ale nepřijde vtipný vůbec, ten tam nemá co dělat. Marián Čekovský mi nevadí ale nemusím ho tam mít. Ale i tak se musím přiznat, že jsou mi slovenští herci o kapku sympatičtější než ty čeští v české verzy. Možná, je to proto, že se jich tam střídá víc, nevím... Každopádně dávám plný počet hvězdiček. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

Reklama

Orthank 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčná zábava na slovenskej televíznej scéne. Toľko spontánneho talentu, aby človek na slovenskej obrazovke naozaj pohľadal. Také množstvo absurdných scén by si jeden ani nedokázal predstaviť, a tu sa na nás sypú ako z roztrhaného vreca.Ten kto už dávno pravidelne liečil bránicu z kolektívu okolo Dana Dangla napríklad z SOS, prípadne ten kto veľmo rád absurdný humor dotiahnutý do extrému pomocou rôznych šialených pravidiel a tém, určite sa má na čo tešiť. Ja som už dávno podľahol.....len tak ďalej. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Improvizácia je kreatívne tvorenie, prejav, výkon bez prípravy. Rýchla reakcia herca na zadanú tému. Práve o to sa pokúšajú účinkujúci v televíznej show "Partička". Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. Je ťažké sa vrhnúť na niečo podobné s bandou trapných mamľasov ako sú Latinák, Miezga, Polnišová, Pomajbo, Suchánek, Genzer... Ale to si autor tejto relácie vôbec neuvedomuje. Dangl sa tak pre mňa stáva ďaľším synonymom slova debil. Odpad! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Co díl, to nová kopa zábavy a hlášek. Nemůžu si pomoct, ale u každého dílu umírám smíchy. Petra Polnišová, Lukáš Latinák, Marián Miezga a Robért Jakab jsou vždy nejlepší čtveřice. Rozhodně ale pořadu vévodí Peťa Polnišová, jejíž talent improvizaci velmi obdivuju. Nechápu, jak dokáží tak rychle improvizovat, navazovat příběhy, věty, verše, písně, dělat si ze sebe srandu. Už teď se těším na další díl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama