Ja som sa vyborne bavila. Scenky mali stavu, naboj, bolo vidno, ze si herci vedia spravit srandu aj sami zo seba, a to ocenujem najviac. Mam rada vsetkych piatich zucastnenych a podla mna boli vynikajuci. Som nesmierne rada, ze Slovensko ma taku fantasticku generaciu nastupcov skvelej hereckej skoly z cias totality a som presvedcena, ze sa nemame za co hanbit.(5.10.2009)

Tieto relácie čo produkujú naše TV stanice idú absolútne mimo mňa. Pre mňa to je mdlé, amatérske a hlavne nezábavné. prihadzujem hviezdu za tie ich záverčné piesne /40%/(12.12.2009)

„A potom ti způsobím bolest.“ Ťažko povedať... občas rozpaky, občas nadšenie... plus mínus delené krát priemer (ale teší ma, že takú „netypickú“ reláciu Markíza vôbec odklepla a že „humoristi“ Skrúcaný, Vacvalová, Senzus a Andrásy majú konkurenciu, ktorá na rozdiel od nich miestami JE vtipná). Pokiaľ postavíte pred kameru Polnišovú, Genzera, Suchánka, Pomajba alebo Latináka, môže z toho vzísť vtipná improvizácia, záleží samozrejme od témy. Nie všetci sú pohotoví, niektorí sú napnutí ako prút (Jakab)... neviem... priemer... ale sem-tam si k tomu sadám celkom rád, že čo na mňa zasa vymyslia.(24.3.2010)

Rok po uvedení partička naďalej dokazuje, že baviť sa dá aj bez alkoholu (aj keď témy píše Dangl výhradne s fľašou vína) čo je na Slovensko úspech. Preveliký. Niektorým výstupom elektrika dáva bránici smrtiaci úder (Latinák -Polňiška), ostatní skúšajú len trepať do vetra. Ale veď je to improvizácia a zabaviť sa dá aj na tom. Keby sa Dangl vedel lepšie zahrať "prirodzený smiech" a vylúčil pár otrepaných hier dal by som aj štvrtú hviezdu.(10.9.2010)

Miestami výborne, miestami dobré, miestami OK. Celkovo však fajn zábava, čo je podľa mňa na slovenských obrazovkách nezvyk. (česť výnimkám)(18.3.2010)

Jedna z lepších zábavných Slovesnký Reality-TV. No treba pripomenúť, že Uragán vládne tomuto žánru, na čele z Petrom Marcinom a Andym Krausom.(7.5.2011)

Niektoré improvizácie Polnišovej, Latináka či Miezgu ma doháňali k záchvatom smiechu. Niekedy naozaj platí, že improvizácia s dobrými hercami môže byť lepšia ako príliš komplkovaný dramatický scenár .... Tu sa herci ukazujú, v čom je umenie hereckej improvizácie ...(15.11.2009)

Neuvěřitelné výkony Petry Polnišové mě dostávají do kolen. Záleží na tématech, ale věšinou se perfektně bavím. Jednoduše fantastická reality show.(7.2.2011)

• MM_Ramone

Improvizácia je kreatívne tvorenie, prejav, výkon bez prípravy. Rýchla reakcia herca na zadanú tému. Práve o to sa pokúšajú účinkujúci v televíznej show "Partička". Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. Je ťažké sa vrhnúť na niečo podobné s bandou trapných mamľasov ako sú Latinák, Miezga, Polnišová, Pomajbo, Suchánek, Genzer... Ale to si autor tejto relácie vôbec neuvedomuje. Dangl sa tak pre mňa stáva ďaľším synonymom slova debil. Odpad!(5.11.2009)

Improvizačné posedenie so spoluprácou divákou, ktoré už od mája 2009 s úspechom uvádza Štúdio L+S sa teraz rozhodla zobrať pod svoje krídla aj Markíza. Či taký úspech ako Partička má naživo bude mať aj z obrazovky neviem, ale po prvom dieli mám celkom dobrý pocit. Samozrejme divák musí prísť na chuť tomuto atypickému formátu. V každom prípade je to niečo nové na obrazovke.(5.10.2009)

• burina

Ďaľší pokus o vzkriesenie slovenskej humoristickej scény, ktorý nevyšiel.(3.3.2011)

75%(19.7.2011)

Samotný pořad jsem nikdy neviděl, pouze nemálo scének na youtube. Když padne dobré téma a herci se dobře "vyspí", bývá o zábavu postaráno. Když je však konstelace hvězd horší, scénky bývají spíše do trapna a jediní, kdo se baví, jsou účinkující s moderátorem. Čtyřech hvězd je Partička hodna, ale vzhledem k tomu, že na youtube určitě visí spíše ty lepší kousky a ne ty průsery, zůstávám u 70%(25.7.2010)

Občas pobaví a občas nie.Ale väčšinou je to zábava.65% - 3*(24.3.2010)

• Cappuccino

Na začiatku bola Partička skvelá, neskôr ešte ako tak slušná, ale teraz sa na ňu už skutočne nedokážem pozerať.(28.5.2011)

• WANDRWALL

Bylo jen otázkou času, kdy se i podobná témata rozjedou v TV. Dříve či později se i chytnou, ale parta zpravidla slušného člověka nevychová.(10.11.2010)

Lukáš Latinák rules:)))(25.2.2010)

Tak toto treba hodnotiť, lebo tie výkony hercov, sú dokonalé.100%(25.12.2010)

• ProjectAlice

Takéto programy len dokazujú, akých trápnych hercov máme. Jakab, Miezga, Kemka či Latinák sa už dávno nemali pohybovať na TV obrazovke. Nehovoriac o Polnišovej. Táto "mladá" generácia "hercov" nestojí za nič. A to nespomínam Dangla, ktorý sa smeje ako kôň každých 20 sekúnd. Asi to má napísané v scenári. Odpad!(8.10.2011)

Improvizácia je ťažká, človeku na rozum neprídu v prvej chvíli tie najvtipnejšie hlášky a rovnako si ani nestíha uvedomovať, či je to, čo sa chystá povedať, vtipné. Sem tam sa teda vyskytne malý trapas, na ktorom sa nikto nezasmeje, no za tie vtipné situácie, ktoré by nikde inde ako pri improvizácii nenastali, to stojí za to. Aspoň zatiaľ. Po pár častiach zvyšujem na 4*, je to čím ďalej tým vtipnejšie. Polnišová a Latinák sú pán a pani zabávači.(5.10.2009)

<< předchozí 1 2 3 4 7 9 12