Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 240)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který se postupem času naprosto překrásně proměňuje. Docela mě dostalo, kolik zajímavých a velkých jmen do filmu narvali. Ti snad chtějí točit pro radost, protože pochybuju, že by v romantické vztahovce zkásli kdoví kolik peněz. Každopádně nejúžasnější byl Ryan Gosling. Ten se mi vysloveně proměňoval pod očima. Nejdřív z něj byl floutek, co si sbalil každou, na kterou se podíval a pak z něj byl kluk, který se naprosto upřímně zamiloval. A všecko jsem mu věřil na sto procent. Bez něj by byl film určitě poloviční. Ale nejenom bez něj, i Steve Carell je fajn. Jenom doteď nechápu, proč se o něm mluví jako o komikovi. Zatím mě jako komik neučaroval, ale jako dobrý herec má u mě jasný křížek. Film samotný je o vztazích k těm, co máme rádi a o také o tom, že občas se tyhle vztahy promění trošičku jinak, než bychom si ve skutečnosti přáli. Byl to určitě příjemný film, ale jednou mi to stačilo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Proč asi Steve Carell přijal po skvělém Životu podle Dana další takřka stejnou roli? Proč film neskončil skvělou konfrontací na zahradě a musel mít ten hrozný konec? Proč mi tak nesmírně lezl na nervy Ryan Gosling? Dobře, na poslední otázku si odpovím sám a hned, neboť jsem heterosexuál, ale ty první dvě zůstávají záhadou. Bláznivá, zatracená láska přesto není špatná podívaná. Jen je zkrátka horší než zmíněný o čtyři roky starší snímek. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Přítomnost Štefana Carella predikovala Šílenou, stupidní kokotinu, avšak k mému překvapení se jednalo pouze o kokotinu prostou. I taková se však pyšní dvěma opravdu nechutnými primáty, a to v podobě párečku snad těch nejhnusnějších hereček, co kdy brázdily mou padesátipalcovou Sonku! Opravdu se mi místy stávalo, že jsem odporem až odvracel zrak a nestrávená večeře mi zoufale klepala na hltan! Naštěstí jsou ty dvě obludy alespoň trochu vyváženy přesladkým panem Goslingem, jemuž konečně někdo povolil rozbalit naprudko jeho metrosexuální charm. No, nemít prázdnou nádrž s estrogenem, asi bych při pohledu na něj taky zamířil za hlasitého mlaskání rukou na jih jako některé místní kikiny (viď Mařenko!) a brutálně to nadhodnotil. Průměrné vztahové sci-fi s prvky kokomedie, jehož odsouzení jsem nucen zaokrouhlit směrem dolů kvůli toho kýble páchnoucích zvratků, jenž mi byl v posledních patnácti minutách zcela nekompromisně a bez skrupulí vychrstnut do xichtu! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ta první část, kdy tam Ryan balil jednu za druhou někdy i povíce kusech najednou (ano mluvím o ženách, mé milované feministky ) mě dost bavila, jenže je to americká romantická komedie, což znamená, že po první poměrně zábavný části, přichází druhá, romantická část a to už stálo za vyliž prdel. Především se nepoved výběr klíčový samice, mně se prostě Emma Stone nelíbí, ona, ale i Analeigh Tipton, tu leda tak do hororů jako první oběť a ne na zaslepenou lásku toho synka z učesem ala Miloš Frýba. Jediná Julianne Moore trošku zachraňovala situaci, ale i tak bych v týhle nouzovce asi radši hrábnul po Ryanovi, protože ty dvě mě připadaly jak kdyby právě utekly z veletrhu strašidel a zamilovat by se do nich nemoh ani bezhrbej vebloud natož já nebo Ryan. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie moc nemusím a tohle je po strašně dlouhé době, kdy jsem na nějakou vyrazila do kina, dobře jsem udělala. Bláznivá, zatracená láska je jasná komedie roku. Takhle jsem se už dlouho nezasmála, navíc žádná scéna, moment, ani hláška nepůsobí trapně a uměle, což je u tohoto druhu filmů snad zázrak. Klasická koncepce, kdy se několik lidských osudů navzájem prolíná, tady funguje. Nečekejte, že se ve filmu vyhnete několika klasickým klišé, jenže tvůrci Bláznivé, zatracené lásky s nimi umějí pracovat a na jisté překvapení taky dojde. Herci výborní, ale film si pro sebe krade Ryan Gosling, jeho linie s Emmou Stone mě zaujala nejvíce, je strašně příjemná a několikrát jsem se přistihla s tím přihlouplým úsměvem na tváři (navíc ten Ryan bez trička...). Trochu mě zklamal závěr, zejména ten proslov, já jsem zkrátka už na podobné věci neuvěřitelně alergická. Rozhodně ale můžu napsat, že se jedná o nadprůměrnou romantickou komedii, která se bude líbit bez ohledu na věk a pohlaví. A nejlepší moment filmu? Jednoznačně zahradní sešlost :-D ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Tvorcovia sa pri nakrúcaní rozhodli pre "zelenú" produkciu. Základom bol ultramoderný solárny systém, ktorý dodával energiu do všetkých priestorov. Používali sa aj biologicky odbúrateľné produkty. (drake31)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 84,4 milionu dolarů, součet těch celosvětových 145,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama